Scriptiebegeleiding in Maastricht

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Maastricht

In Maastricht bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Uiteraard is ook altijd een combinatie mogelijk. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Dat kan ook in Maastricht en daarnaast begeleiden wij ook op locatie in Heerlen en Venlo. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Voor welke opleidingen?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding en hebben veel ervaring met studenten van Fontys Hogeschool, HAS Hogeschool, Hogeschool Notenboom, Maastricht University, MSM Maastricht School of Management en Zuyd Hogeschool. Zo helpen onze scriptiebegeleiders je weer verder als je gaat beginnen met je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie. Of als je feedback hebt gekregen op jouw document of inhoudelijk wilt sparren over een specifiek onderwerp. Ook helpen wij je bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.