Scriptiebegeleiding in Maastricht

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Maastricht

Studeer je in Maastricht en ben je op zoek naar scriptiebegeleiding? In Maastricht bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Uiteraard is er ook een combinatie van deze twee vormen mogelijk. Wanneer je kiest voor online scriptiebegeleiding betekent dit dat wij je online op weg helpen met je scriptie. Dit kunnen we doen door telefonisch met je te overleggen, je te ondersteunen per e-mail, via opmerkingen in je document of door met je te overleggen via Skype. Online scriptiebegeleiding is eenvoudig en effectief. Het scheelt je reistijd en je kunt je vragen tussendoor snel stellen.

Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Dat kan in Maastricht, Heerlen en Venlo. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek. 

Voor welke opleidingen en opleidingsinstellingen? 

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding en hebben veel ervaring met studenten van verschillende opleidingsinstituten, zoals Fontys Hogeschool, HAS Hogeschool, Hogeschool Notenboom, Maastricht University, MSM Maastricht School of Management en Zuyd Hogeschool.

Onze scriptiebegeleiders helpen je op weg wanneer je gaat beginnen met het schrijven van je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak en wanneer je ondersteuning kunt gebruiken bij het schrijven van je scriptie. Ben je al wat verder in het proces en heb je feedback gekregen op jouw document? Ook dan kunnen we je op weg helpen. Wil je jouw scriptie laten nakijken? Bijvoorbeeld op structuur of opinhoud, spelling en grammatica. Neem dan ook contact met ons op. 

Onze scriptiebegeleiders in Maastricht

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach zijn experts, allemaal hebben ze hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Mirjam Goes en Edwin Claassens staan in Maastricht voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.