Scriptiebegeleiding in Haarlem

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Haarlem

In Haarlem bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat is mogelijk in Haarlem; op de campus van InHolland bijvoorbeeld of een andere rustige locatie zoals de bibliotheek. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider.

Voor welke opleidingen?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Zo kun je bij ons o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert. Wij hebben ervaring met studenten van Hogeschool InHolland en in het bijzonder studenten van de opleiding Media en Entertainment (MEM).

Waarmee kunnen we jou helpen in Haarlem?

Wij helpen je weer op weg als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou helpen als je gaat beginnen, vastgelopen bent, hulp wil bij de rode draad en de structuur of juist als je moet herkansen.

Behalve scriptiebegeleiding, kunnen we je ook helpen als je een inhoudelijke check wilt of juist een scriptiecheck op taal, spelling en correct Nederlands. Ook kunnen we je helpen bij de voorbereiding van je verdediging. Ook hebben wij ervaring met het begeleiden van studenten met leerproblemen (zoals faalangst, uitstelgedrag, dyslexie en ADHD/ADD). En loop je vast met je onderzoek of weet je niet hoe je je resultaten moet analyseren en verwerken? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.