Scriptiebegeleiding in Groningen

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Groningen

In de regio Groningen geven wij scriptiebegeleiding aan HBO, Universitaire en Master studenten. Dit doen wij zowel online als op locatie. Wanneer je kiest voor online scriptiebegeleiding betekent dit dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype.  Scriptiebegeleiding op locatie is uiteraard ook gewoon mogelijk. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Geeft Jouw Scriptiecoach begeleiding aan studenten van mijn hogeschool of universiteit?

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten van o.a. de volgende scholen:

  • de Christelijke Hogeschool Windesheim
  • Hanzehogeschool
  • Hogeschool InHolland
  • NHL Hogeschool
  • Stenden Hogeschool
  • Rijksuniversiteit Groningen

Als je op zoek bent naar scriptiehulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je als je feedback hebt gekregen op jouw document en je niet weet hoe je dit op moet pakken of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Je kunt bij ons ook aankloppen voor het nakijken van je scriptie, je herkansing of voor hulp bij de voorbereiding van je verdediging.

Hoe wij jou helpen bij je scriptie

De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach kunnen jou begeleiden in elke fase van je scriptietraject. Zo helpen ze jou wanneer je gaat beginnen met het schrijven van je scriptie maar ook wanneer je al bent begonnen en vastloopt. Daarnaast kunnen zij jou ook altijd weer op weg helpen als je door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wilt bij het bepalen van de structuur en rode draad van jouw scriptie. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt.

Naast dat onze scriptiebegeleiders jou helpen bij het schrijven van je scriptie kunnen wij ze je ook helpen bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en onderzoeksmethodologie en bij de analyse in een statisch programma zoals SPSS. 

Onze scriptiebegeleiders in Groningen

Al onze scriptiebegeleiders zijn ervaren en hebben een ruime ervaring in het werkveld. Dit maakt dat ze jou goed kunnen begeleiden en daarnaast goed kunnen schakelen tussen jouw scriptie, de eisen van je opleiding en de wensen van het bedrijf waarvoor je een onderzoek uitvoert.

Bente Wepster, Aukje Adams, Rohaa Langenhof en Leonie Visser staan voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we waar we jou bij kunnen helpen.