Scriptiebegeleiding in Den Haag en Rotterdam

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Den Haag of Rotterdam

In de regio Zuid-Holland bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! We begeleiden o.a. op locatie in Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Voor welke opleidingen?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Wij hebben veel ervaring met studenten van o.a. de Haagse Hogeschool, Hogeschool InHolland, Hotelschool Den Haag, Universiteit Leiden, TU Delft en de Erasmus Universiteit.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Als je gaat beginnen met afstuderen kan het fijn zijn om een extra steuntje in de rug te hebben van een ervaren scriptiebegeleider die expert is op jouw afstudeeronderwerp. Bij ons werken dan ook scriptiebegeleiders met relevante werkervaring die daarnaast ook op de hoogte zijn van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen.

Bijvoorbeeld als je hulp wilt bij het afbakenen van je onderwerp en aanleiding, het onderbouwen van je onderwerp in een concrete probleemstelling, het uitvoeren van literatuur en bronnenonderzoek voor je theoretisch kader en het vormgeven en opzetten van je onderzoek en onderbouwing in een heldere onderzoeksmethodologie. Ook kunnen wij je vervolgens helpen met de analyse van je onderzoeksdata en het verwoorden naar heldere resultaten, conclusies en aanbevelingen. Nze begeleiders hebben ervaring met verschillende statistiek programma’s (o.a. SPSS). Verder kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan direct jouw gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.