Scriptiebegeleiding in Den Haag en Rotterdam

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Den Haag of Rotterdam

In de regio Zuid-Holland bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! We begeleiden o.a. op locatie in Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek. 

Voor welke opleidingen, hogescholen en universiteiten?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten van o.a. de volgende opleidingen:

  • Haagse Hogeschool
  • Hogeschool InHolland
  • Hotelschool Den Haag
  • Universiteit Leiden
  • TU Delft
  • Erasmus Universiteit

Waar kunnen we jou bij helpen?

Als je gaat beginnen met afstuderen kan het fijn zijn om een extra steuntje in de rug te krijgen van een ervaren scriptiebegeleider die expert is op jouw afstudeeronderwerp. Bij ons werken dan ook scriptiebegeleiders met relevante werkervaring die daarnaast ook op de hoogte zijn van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen. Bijvoorbeeld als je hulp wilt bij het afbakenen van je onderwerp en aanleiding, het onderbouwen van je onderwerp in een concrete probleemstelling, het uitvoeren van literatuur en bronnenonderzoek voor je theoretisch kader of het vormgeven en opzetten van je onderzoek en onderbouwing in een heldere onderzoeksmethodologie.

Onze begeleiders hebben ervaring met verschillende statistiek programma’s (o.a. SPSS). Verder kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Den Haag en Rotterdam

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Raqib Joeman, Thymen Ballering, Joop Remmé en Linda Hovestad staan voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.