Scriptiebegeleiding in Den Bosch, Tilburg, Breda,Bergen op Zoom en Eindhoven

Scriptiebegeleiding online of op locatie, jij kiest!

In de regio Brabant bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! We begeleiden o.a. op locatie in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Bergen op Zoom en Breda. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider.

Onze scriptiehulp

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Wij hebben veel ervaring met studenten van o.a. Avans Hogeschool, Avans+, Fontys Hogeschool, HAS Hogeschool, Hogeschool TIO, Tilburg University, Hogeschool Notenboom, NHTV en de Universiteit Eindhoven.

Jouw scriptiecoach helpt jou als je gaat beginnen of als je al begonnen bent en vastloopt, bijvoorbeeld als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Daarnaast kunnen we jou ook altijd weer op weg helpen als je bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wil met de structuur en rode draad van jouw scriptie. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Wij kunnen je ook helpen bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en onderzoeksmethodologie en daarnaast kunnen we je ook helpen bij de analyse in een statisch programma zoals SPSS.

Ook hebben onze scriptiecoaches ruime ervaring met leerproblemen en het schrijven van een scriptie. Herken je bij jezelf bijvoorbeeld dat je altijd gaat uitstellen, vastloopt op je perfectionisme en daardoor misschien angst hebt om te falen of dat je moeite hebt om je te concentreren en daardoor hele dagen hard werkt en uiteindelijk niets op papier hebt gezet? Dan ook helpen wij je verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je direct hulp? We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.