Scriptiebegeleiding in Delft

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Delft

In Delft bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Wanneer je kiest voor online scriptiebegeleiding betekent dit dat wij je helpen middels contact via skype of telefoon en ondersteuning via e-mail of opmerkingen in je documenten. Online scriptiebegeleiders is snel en efficiënt, veel studenten kiezen hiervoor omdat ze zo snel kunnen schakelen. Wil je jouw scriptiebegeleider liever in real life spreken? Dat is natuurlijk mogelijk. Waar je precies afspreekt  stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Geeft Jouw Scriptiecoach begeleiding op mijn Delftse hogeschool of universiteit? 

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding in Nederland. Ook als je in Delft studeert kunnen wij je dus helpen. Wij hebben veel ervaring met studenten van de Haagse Hogeschool, Hogeschool InHolland en TU Delft.

Met welke hulpvragen kun je bij ons aankloppen?

Wij helpen je bij je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken nu je gaat beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie? Onze scriptiebegeleiders helpen je graag op weg. Heb je feedback gekregen op jouw document of heb je behoefte aan inhoudelijke ondersteuning op het gebied van een specifiek onderwerp? Of moet je herkansen? Ook dan zijn we er voor je.

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kunnen zij jou ook altijd weer op weg helpen, wij begeleiden je van A tot Z.

Onze scriptiebegeleiders in Delft 

Ben je op zoek naar een scriptiebegeleider in Delft e.o.? De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach uit deze regio staan voor je klaar. Ze hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Joop Remmé, Thymen Ballering en Raqib Joeman staan voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan dan direct een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.