Scriptiebegeleiding in Delft

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Delft

In Delft bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Dat kan ook in Delft. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Voor welke opleidingen?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Wij hebben veel ervaring met studenten van de Haagse Hogeschool, Hogeschool InHolland en TU Delft.

Met welke hulpvragen kun je bij ons aankloppen?

Wij helpen jou als je gaat beginnen met je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie en je  hierbij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Zo helpen wij jou weer verder als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp of juist hulp wilt bij het vormgeven en opzetten van jouw onderzoek en onderzoeksmethodologie.

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kunnen zij jou ook altijd weer op weg helpen als je bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wil met de structuur en het proces. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging. En ook als je merkt dat je onvoldoende vorderingen maakt en wellicht jezelf herkent in leerproblemen als uitstelgedrag, faalangst, dyslexie, ADHD en ADD, kunnen wij je helpen om af te studeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan dan direct een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.