Begeleiding bij bachelor- of masterproef

Studeer je aan de hogeschool of universiteit en zit je bij het maken van uw bachelor- of masterproef met de handen in het haar? Dan kun je terecht bij Jouw scriptiecoach voor thesisbegeleiding. Dankzij de tips en adviezen van een gediplomeerd scriptiebegeleider, kun je je bachelor- of masterproef tot een goed resultaat brengen. Onze scriptiebegeleiders begeleiden in Vlaanderen op locatie in Antwerpen, Brussel (Nederlandstalige gedeelte), Gent, Hasselt en Leuven.

Denk je dat je voldoende hebt aan contact via mail, app, telefoon en Skype? Kies dan voor online begeleiding. Je ontvangt eventuele tekstuele opmerkingen via mail en hebt verder persoonlijk contact met je begeleider via bijvoorbeeld telefoon of Skype.

Thesisbegeleiding voor business studies

Ontbreekt de structuur in jouw thesis? Vind je het moeilijk een goede (wetenschappelijke) onderzoeksvraag te formuleren? Of weet je niet goed welke literatuur je moet raadplegen voor je onderzoek? Welke vraag je ook hebt, onze ervaren scriptiebegeleiders helpen je graag verder. De begeleiding is altijd maatwerk en wordt volledig afgestemd op uw vragen. Onze scriptiebegeleiding in België richt zich specifiek op begeleiding van studenten die een business studie volgen zoals Communicatiewetenschappen, Marketing- en communicatiesupport, Cross Media Management, Business Management, HR for Business, Marketing, Office Management, etc.. Dat doen we voor verschillende hogescholen (o.a. Artevelde hogeschool, Karel de Grote Hogeschool en Thomas More) en universiteiten (o.a. KU Leuven, Universiteit Antwerpen en Gent, VU Brussel).

Vanzelfsprekend hebben onze lokale scriptiebegeleiders expertise opgebouwd binnen deze werkgebieden en zijn zij op de hoogte van de eisen die jouw hogeschool of universiteit aan de thesis stelt. Samen kijken we welke ondersteuning je nodig hebt en welke thesisbegeleider daarbij het beste overeenkomt. Doordat we scriptiebegeleiding graag flexibel aanbieden is scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach ook mogelijk in de avonduren en weekenden.

Voordelige tarieven

Jouw scriptiecoach hanteert voordelige tarieven voor bachelor en masterproefbegeleiding. Online scriptiebegeleiding is vanaf €65 per uur en scriptiebegeleiding op locatie vanaf €75 per uur. Kies je ineens voor 5u of 10u? Dan betaal je een voordeliger tarief.

Wilt u meer details over bachelor- of masterproefbegeleiding?

Wil je verdere informatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek geven wij direct een inschatting van het aantal uur dat wij verwachten nodig te hebben om je met goed resultaat naar de eindstreep te begeleiden.