Scriptiebegeleiding in Arnhem en Nijmegen

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Arnhem of Nijmegen

In de regio Arnhem en Nijmegen bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Daarnaast kan het soms ook prettig zijn juist elkaar even live te zien. Dan is scriptiebegeleiding op locatie heel handig. Behalve Arnhem en Nijmegen begeleiden we ook in Ede, Wageningen en Velp op locatie. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider.

Concrete scriptiehulp

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Wij hebben veel ervaring met studenten van o.a. de HAN Hogeschool, Christelijke Hogeschool Ede, Fontys Hogeschool, Van Hall Larenstein en de Radboud Universiteit.

Wij helpen je als je gaat beginnen met je plan van aanpak of onderzoeksvoorstel en het lastig vindt om een geschikt onderwerp te vinden of deze juist af te bakenen. Ook helpen we je als je vastloopt en je feedback hebt gekregen van jouw opleiding en niet weet hoe je deze moet verwerken in jouw document. En wij zijn er voor je als je scriptie is afgekeurd. Ook dan zorgen wij dat je met de juiste feedback van onze kant je scriptie toch op het juiste niveau kunt brengen.

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Onze scriptiebegeleiding is dan ook heel concreet, wij kunnen je van A tot Z helpen, van onderwerp, literatuur en bronnenonderzoek tot het opzetten van het onderzoek en analyse van de data tot bruikbare resultaten, conclusies en aanbevelingen. Wil je liever een inhoudelijke check? Wij kunnen je ook helpen bij het nakijken van je scriptie op inhoud. Daarnaast kun je ook jouw scriptie laten checken door onze correctoren op spelling en taal. En ben je door naar je verdediging en wil je hulp bij de voorbereiding van je verdediging? Ook dat is mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan dab direct een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.