Scriptiebegeleiding in Amsterdam

Online scriptiehulp of  scriptiehulp op locatie in Amsterdam

In Amsterdam bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Online scriptiebegeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is voor veel mensen ideaal omdat het veel reistijd scheelt, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen of je kunt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Dat kan ook in Amsterdam! Waar je precies afspreekt stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek. Uiteraard is er ook altijd een combinatie van online – en offline scriptiebegeleiding mogelijk.

Scriptiebegeleiding voor HBO en WO studenten

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Onze scriptiebegeleiders zijn experts binnen hun vakgebied en hebben ruime werkervaring. Wij hebben veel ervaring met studenten van o.a. de Christelijke Hogeschool Windesheim, Hogeschool TIO, Hogeschool InHolland, Hogeschool van Amsterdam (HVA), Hotelschool Den Haag, IPABO Amsterdam, Nederlandse school voor Onderwijsmanagement, New Businessschool Amsterdam, The New School for Information Services, Nyenrode Business Universiteit, Universiteit van Amsterdam (UVA) en de Vrije Universiteit (VU).

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wij bieden scriptiebegeleiding aan wanneer je het lastig vindt om te beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of paper of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Onze aanpak is altijd heel concreet, je ontvangt praktische tips en feedback waarmee je jouw document kunt aanpassen. Wij werken met experts binnen jouw vakgebied en hebben ook altijd een scriptiebegeleider voor je beschikbaar.

Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging. Ook helpen wij je bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en het analyseren van jouw data in bijvoorbeeld SPSS. Wil je jouw onderzoeksvoorstel of scriptie laten nalezen en laten controleren op spelling, taal, kromme zinnen en APA? Dan bieden wij een scriptiecheck aan.

Heb je een studiebeperking of leerproblemen zoals faalangst, dyslexie of ADHD/ADD? Ook dan kunnen wij je helpen om af te studeren.

Direct scriptiehulp op locatie in Amsterdam?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.