Scriptiebegeleiding in Amsterdam

Het is zover. Je mag beginnen met je onderzoeksvoorstel of scriptie. En hierbij kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij bieden begeleiding wanneer je moeite hebt om te beginnen aan je scriptie. Of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Ook als je een steuntje in de rug zoekt van iemand met kennis van zaken, kun je bij Jouw scriptiecoach terecht voor scriptiebegeleiding. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Daarnaast kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. En ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld beperkt gehoor, kunnen wij je helpen om af te studeren. En loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Dat doen we zowel online als op locatie door bijna heel Nederland. Zo kun je bij ons o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op locatie in Amsterdam en online.

Online scriptiehulp

Jouw scriptiecoach kan je op locatie in Amsterdam begeleiden bij je scriptie. En als je meer interesse hebt in scriptiebegeleiding online? Ook dat kan!  Jouw scriptiecoach biedt online scriptiehulp in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype.

Samen bekijken we wat het beste past bij jouw vraagstuk en wensen. Wat vaststaat is dat je bij Jouw scriptiecoach ondersteuning krijgt bij je vragen op het moment dat jij dat wilt. Daarom werkt Jouw scriptiecoach ook in compacte tijdsblokken van 10 minuten.  De verbruikte tijd wordt bijgehouden en afgeboekt van je aangekochte saldo. Daarmee is online scriptiebegeleiding efficiënt. En ideaal ook voor korte vragen tussendoor, zodat je snel verder kunt werken.

Scriptiebegeleiding op locatie in Amsterdam

In Amsterdam geeft Jouw scriptiecoach scriptiebegeleiding op verschillende locaties. Voor studenten die reizen met het openbaar vervoer spreken we meestal af bij de OBA (openbare bibliotheek Amsterdam). Afspreken in de bibliotheek is ideaal. Na de scriptiebegeleiding kun je direct verder werken aan je scriptie. Daarnaast is de bibliotheek ook op zaterdag geopend. En je kunt ook gedurende de vakantie daar rustig doorwerken aan je scriptie.

Wanneer je met de auto komt is café Wissekerke in Amsterdam Sloterdijk een plek waar Jouw scriptiecoach vaak scriptiebegeleiding geeft. Wil je toch liever scriptiebegeleiding op een andere locatie in Amsterdam? Ook dat kan. Neem hiervoor contact op met Jouw scriptiecoach.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Direct hulp online of op locatie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.