Scriptiebegeleiding in Amsterdam

Online scriptiehulp of  scriptiehulp op locatie in Amsterdam

In Amsterdam bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Online scriptiebegeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is voor veel mensen ideaal omdat het veel reistijd scheelt, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen of je kunt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om face to face te sparren met je scriptiebegeleider. Dat kan ook in Amsterdam! Waar je precies afspreekt stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Vaak is het prettig om af te spreken op een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de campus van je opleiding of de bibliotheek. Uiteraard is er ook altijd een combinatie van online – en offline scriptiebegeleiding mogelijk.

Scriptiebegeleiding voor iedere HBO of WO opleiding in Amsterdam

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding in Amsterdam. Onze scriptiebegeleiders zijn experts binnen hun vakgebied en jarenlange ervaring in het werkveld. Jouw scriptiecoach heeft veel ervaring met het begeleiden van studenten die studeren aan o.a. de volgende scholen:

 • Christelijke Hogeschool Windesheim
 • Hogeschool TIO
 • Hogeschool InHolland
 • Hogeschool van Amsterdam (HVA)
 • Hotelschool Den Haag
 • IPABO Amsterdam
 • Nederlandse school voor Onderwijsmanagement
 • New Businessschool Amsterdam
 • The New School for Information Services
 • Nyenrode Business Universiteit
 • Universiteit van Amsterdam (UVA)
 • De Vrije Universiteit (VU).

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wij helpen je bij je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak

Onze scriptiebegeleiders bieden je hulp aan wanneer je het lastig vindt om te beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of paper of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Hierin is onze aanpak concreet en transparant, je ontvangt praktische tips en feedback waarmee je jouw document kunt aanpassen. Wij werken met experts binnen jouw vakgebied en we zorgen er altijd voor dat de juiste scriptiebegeleider beschikbaar is voor jou.

Wij helpen je ook wanneer je moet herkansen of je scriptie moet verdedigen

Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Hulp nodig bij SPSS of je scriptie laten nakijken?

Heb je hulp nodig bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en het analyseren van jouw data in bijvoorbeeld SPSS? Ook dan kunnen wij je handvatten bieden. Ben je klaar met het schrijven van  je onderzoeksvoorstel of scriptie en wil je deze laten nalezen en laten controleren op spelling, taal, kromme zinnen en APA? Dan bieden wij je een scriptiecheck aan. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig document inlevert.

Heb je een studiebeperking?

Heb je een studiebeperking of leerproblemen zoals faalangst, dyslexie of ADHD/ADD? Ook dan kunnen wij je helpen om af te studeren.

Onze scriptiebegeleiders in Amsterdam 

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Harry Steenkamp, Linda Hovestad, Sander Abbes, Martin Danko en Hans Peter Hertzberger staan voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Direct scriptiehulp op locatie in Amsterdam?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.