Scriptiebegeleiding in Amsterdam

Online scriptiehulp of hulp op locatie in Amsterdam

In Amsterdam bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Uiteraard is ook altijd een combinatie mogelijk. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Dat kan ook in Amsterdam! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Voor welke opleidingen?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Onze scriptiebegeleiders zijn expert binnen hun vakgebied. Wij hebben veel ervaring met studenten van o.a. de Christelijke Hogeschool Windesheim, Hogeschool TIO, Hogeschool InHolland, Hogeschool van Amsterdam (HVA), Hotelschool Den Haag, IPABO Amsterdam, Nederlandse school voor Onderwijsmanagement, New Businessschool Amsterdam, The New School for Information Services, Nyenrode Business Universiteit, Universiteit van Amsterdam (UVA) en de Vrije Universiteit (VU).

Waarmee helpen we jou in Amsterdam?

Wij bieden scriptiebegeleiding aan wanneer je moeite hebt om te beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of paper. Of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Onze aanpak is altijd heel concreet, je ontvangt praktische tips en feedback waarmee je jouw document kunt aanpassen. Wij werken met echte experts binnen jouw vakgebied en hebben ook altijd een scriptiebegeleider voor je beschikbaar. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging. En ook als je leerproblemen hebt zoals uitstelgedrag, faalangst, dyslexie of ADHD/ADD, kunnen wij je helpen om af te studeren. Ook helpen wij je bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en het analyseren van jouw data in bijvoorbeeld SPSS. En ook als je jouw onderzoeksvoorstel of scriptie wilt laten nalezen en controleren op spelling, taal, kromme zinnen en APA, bieden wij een scriptiecheck aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.