Scriptiebegeleiding in Zwolle

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Zwolle

Ben je op zoek naar scriptiebegeleiding in de omgeving van Zwolle? Wij bieden zowel begeleiding op locatie in Zwolle en omgeving als online begeleiding aan. Wanneer je kiest voor online begeleiding dan helpen wij je op weg middels skype gesprekken en telefonisch overleg en krijg je ondersteuning per e-mail en via opmerkingen in je document(en). Heb je liever face to face contact met je scriptiebegeleider, dan is dat natuurlijk mogelijk. Scriptiebegeleiding op locatie vindt plaats op een locatie die je samen met je scriptiebegeleider bepaald, denk bijvoorbeeld aan de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Voor wie is onze scriptiebegeleiding in Zwolle?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Onze scriptiebegeleiders hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten van onder andere NHL Hogeschool, Windesheim en de katholieke Pabo Zwolle.

Waarmee kan Jouw Scriptiecoach je helpen op locatie in Zwolle?

Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar concrete scriptiebegeleiding. Zo helpen wij je op weg als je gaat beginnen met je onderzoeksvoorstel of scriptie, maar ook als je bent vastgelopen en niet weet hoe je weer structuur moet aanbrengen of het lastig vindt om de feedback die je hebt gekregen op je document goed te verwerken. Onze scriptiebegeleiders zijn de personen die je kunnen helpen de brug te slaan tussen jou, de wensen van je opdrachtgever en de eisen van je opleiding. Ook als je leerproblemen hebt zijn er bij Jouw scriptiecoach professionals aanwezig die je kunnen helpen.

Onze scriptiebegeleiders in Zwolle

Ben je op zoek naar een scriptiebegeleider in de omgeving van Zwolle? Onze scriptiebegeleiders staan ook in deze regio voor je klaar. Al onze scriptiebegeleiders hebben hun eigen expertise en jarenlange ervaring in het vakgebied van jouw scriptie, daarnaast weten ze welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie. Je hebt de keuze uit online begeleiding of begeleiding op locatie. Marike ten Thij en Josefine Prinsen staan voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!