Scriptiebegeleiding in Enschede

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Enschede

In Enschede bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Wanneer je kiest voor online begeleiding helpen wij je op weg door middel van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen.

Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dit behoort tot de mogelijkheden; behalve dat we studenten begeleiden in Enschede, begeleiden we ook in Hengelo, Almelo, Deventer en Zwolle. Waar je precies afspreekt op locatie kun je zelf afstemmen in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of in de bibliotheek.

Scriptiebegeleiding in Enschede

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. In Enschede hebben wij veel ervaring met het begeleiden van studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim, Saxion Hogeschool en Universiteit Twente.

 

Hoe wij je helpen in Enschede

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Enschede

Wanneer je een scriptiebegeleider zoekt, zoek je een scriptiebegeleider met expertise die jou écht verder kan helpen. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach zijn professionals met ieder hun eigen vakgebied, ze hebben relevante werkervaring en weten welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Je kunt altijd kiezen voor online scriptiebegeleiding, maar wil je hulp op locatie in Enschede, dan staat Marike ten Thij hier voor je klaar om je te begeleiden.