Scriptiebegeleiding in Bergen op Zoom

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom kun je zowel online begeleiding als begeleiding op locatie kiezen.

Bij online begeleiding helpen wij je bijvoorbeeld door samen in je document in Google Docs te werken of door te overleggen via beeldbellen. Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken.

Als je toch liever even persoonlijk met een begeleider om de tafel gaat dan kan dat ook. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding.

Hoe wij je helpen in Bergen op Zoom

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, als je al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom krijg je hulp van Lisette Joziasse op locatie.