Scriptiebegeleiding in Arnhem

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Arnhem

In Arnhem kun je zowel online begeleiding als begeleiding op locatie kiezen.

Bij online begeleiding helpen wij je bijvoorbeeld door samen in je document in Google Docs te werken of door te overleggen via beeldbellen. Vaak is online scriptiebegeleiding efficiënt omdat het jou veel reistijd scheelt, je tussendoor ook even snel je vraag kunt stellen om vervolgens weer verder te kunnen werken.

Als je toch liever even persoonlijk met een begeleider om de tafel gaat dan kan dat ook. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding.

Voor welke opleidingen?

Bekijk het complete overzicht van alle opleidingen waarvoor wij scriptiehulp aanbieden. In Arnhem hebben wij vooral ervaring met studenten van de HAN University of Applied Science, Christelijke Hogeschool Ede en Hogeschool Van Hall Larenstein.

Wat voor hulp kunnen wij bieden?

Wij helpen je als je gaat beginnen met je plan van aanpak of onderzoeksvoorstel en het lastig vindt om een geschikt onderwerp te vinden of deze juist af te bakenen. Ook helpen we je als je vastloopt en je feedback hebt gekregen van jouw opleiding en niet weet hoe je deze moet verwerken in jouw document. En wij zijn er voor je als je scriptie is afgekeurd. Ook dan zorgen wij dat je met de juiste feedback van onze kant je scriptie toch op het juiste niveau kunt brengen.

Welke begeleider kan mij helpen?

In Arnhem krijg je op locatie hulp van Jan Rouffaer.

Jan Rouffaer

Jan Rouffaer is een ervaren scriptiebegeleider die Hbo-studenten Bedrijfskunde, MER, Hotel Management of Facilitair Management kan helpen bij het opstellen…

Bekijk volledige profiel