Scriptiebegeleiding in Amersfoort

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Amersfoort

In Amersfoort bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie.

Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via beeldbellen. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen.

Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Behalve Amersfoort begeleiden we ook in Utrecht en omgeving. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Scriptiebegeleiding in Amersfoort

Wij begeleiden studenten van bijna iedere opleiding. In Amersfoort hebben wij veel ervaring met studenten van Hogeschool Utrecht.

Hoe wij je helpen in Amersfoort

Wij bieden begeleiding wanneer je moeite hebt om te beginnen aan je scriptie. Of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Ook als je een steuntje in de rug zoekt van iemand met kennis van zaken, kun je bij Jouw Scriptiecoach terecht voor scriptiebegeleiding. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging. Ook kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, ADHD/ADD of uitstelgedrag. Hoe dan ook, wij zorgen ervoor dat jij op tijd afstudeert!

Onze scriptiebegeleiders in Amersfoort

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Onze scriptiebegeleider Ronald Jans staat voor je klaar als je in Amersfoort begeleiding zoekt op locatie.

Ronald Jans

Onze scriptiebegeleider Ronald Jans (RM EMP MS) is een ervaren scriptiecoach die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen…

Bekijk volledige profiel