Scriptiebegeleiding Media en Entertainment Management

Studeer jij Media en Entertainment Management (MEM) of Creative Business (Media Management) en loop je vast bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie? Bij Jouw scriptiecoach hebben wij veel ervaring met scriptiebegeleiding voor de opleiding Media en Entertainment Management (MEM) en Creative Business (Media Management). Wij hebben inmiddels meerdere studenten mogen begeleiden van o.a. Hogeschool InHolland, NCOI, NHL Stenden en NHTV.

Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring. Vooral bij de opleiding Media en Entertainment Management (MEM) is dit essentieel, vaak worden onderzoeksvoorstel en scripties afgekeurd doordat de basis aan het begin niet klopt of onvoldoende aansluit bij wat je uiteindelijk onderzocht hebt. Specifiek voor Media en Entertainment Management (MEM) geldt dat je het commerciële probleem of management probleem moet onderbouwen vanuit de interne en externe situatie, hier moet je theoretisch kader bij aansluiten, je hoofdvraag en deelvragen en je onderzoeksmethode, resultaten, conclusies en aanbevelingen. Kortom, als je basis niet klopt, dan werkt dit door in je hele scriptie.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Jouw scriptiecoach helpt jou als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen als je bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wil met de structuur en het proces. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Daarnaast kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. En ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld beperkt gehoor, kunnen wij je helpen om af te studeren. En loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.