Scriptiebegeleiding in Groningen

Studeer je als student aan de Hanzehogeschool Groningen en ga je binnenkort afstuderen? En kun je hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken? Jouw scriptiecoach heeft al meerdere studenten geholpen o.a. bij de opleidingen Bedrijfskunde, Commerciële economieCommunicatieCommunication & Multimedia Design, Human Resource Management en Facility Management.

Je kunt bij aankloppen bij verschillende vraagstukken. Zoals bijvoorbeeld de keuze van je onderwerp, je onderzoeksvoorstel, je centrale vraag en bijbehorende deelvragen, de literatuur die je kunt gebruiken, je onderzoeksmethode en welke vorm van onderzoek het beste bij je onderwerp past. Maar ook bij het analyseren en verwerken van je resultaten naar bruikbare conclusies en aanbevelingen die je centrale vraag beantwoorden. En als je moet herkansen, dan kan Jouw scriptiecoach je ook helpen. Jouw scriptiecoach begeleidt zowel voltijdstudenten als studenten die een deeltijd of duale studie volgen.

Online of op locatie?

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten online door middel van opmerkingen in het document of per e-mail, skype of telefonisch. Er is altijd wel een scriptiebegeleider die expert is op jouw afstudeeronderwerp. Daarnaast is scriptiebegeleiding op locatie ook mogelijk. In Groningen spreekt Jouw scriptiecoach vaak op bij de campus zelf. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. We bepalen dan in overleg hoe wij jou het beste kunnen helpen met je hulpvraag.

Gratis adviesgesprek

Ben jij ook op zoek naar praktische scriptiebegeleiding? Jouw scriptiecoach helpt jou bij het opleveren van een scriptie die aansluit bij de door jouw opleiding gestelde eisen. En die bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan en hoor hoe Jouw scriptiecoach jou het beste kan helpen.

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen