Scriptiebegeleiding in Groningen

Studeer je als student aan de Hanzehogeschool Groningen of Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en ga je binnenkort afstuderen? En kun je hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken?

Jouw scriptiecoach begeleidt veel HBO en WO studenten en is gespecialiseerd in marketingdigitalcommunicatieonlineNIMA BNIMA C en media. Hiervoor werkt Jouw scriptiecoach samen met verschillende scriptiebegeleiders die allemaal expert zijn binnen hun vakgebied.

Daardoor kan Jouw scriptiecoach je helpen bij o.a. de volgende opleidingen: Accountancy, MBA, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, BedrijfseconomieCommunicatieCommunication & Multimedia design en Communicatiesystemen. Maar ook voor Digital, Marketing NIMA B en C, Media, Journalistiek, HRM en Facility Management kun je bij ons terecht. En uiteraard ook voor Vrijetijdsmanagement, NIMA B Communicatie, Hotel Management, Small Business & Retail Management, verschillende Lerarenopleidingen (Pabo) en Marketing.

Daarnaast hebben onze scriptiebegeleiders kennis en ervaring met o.a. het Business Model Canvas, de Value Proposition Canvas, de Customer Journey, Design Thinking en Service Design. Ook kun je bij Jouw scriptiecoach terecht voor hulp bij je kwalitatieve of kwantitatieve analyse, wij hebben een tweetal experts die je hierbij goed kunnen helpen en die zijn gespecialiseerd in o.a. SPSS en STATA.

Je kunt bij ons aankloppen voor verschillende vraagstukken. Zoals bijvoorbeeld de keuze van je onderwerp, je onderzoeksvoorstel, je centrale vraag en bijbehorende deelvragen, de literatuur die je kunt gebruiken, je onderzoeksmethode en welke vorm van onderzoek het beste bij je onderwerp past. Maar ook bij het analyseren en verwerken van je resultaten naar bruikbare conclusies en aanbevelingen die je centrale vraag beantwoorden. En als je moet herkansen, dan kan Jouw scriptiecoach je ook helpen. Jouw scriptiecoach begeleidt zowel voltijdstudenten als studenten die een deeltijd of duale studie volgen.

Online of op locatie?

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten online door middel van opmerkingen in het document of per e-mail, skype of telefonisch. Er is altijd wel een scriptiebegeleider die expert is op jouw afstudeeronderwerp. Daarnaast is scriptiebegeleiding op locatie ook mogelijk. In Groningen spreekt Jouw scriptiecoach vaak op bij de campus zelf. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. We bepalen dan in overleg hoe wij jou het beste kunnen helpen met je hulpvraag.

Gratis adviesgesprek

Ben jij ook op zoek naar praktische scriptiebegeleiding? Jouw scriptiecoach helpt jou bij het opleveren van een scriptie die aansluit bij de door jouw opleiding gestelde eisen. En die bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan en hoor hoe Jouw scriptiecoach jou het beste kan helpen.

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen