Scriptiebegeleiding in Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven

Studeer je aan de Avans Hogeschool of bij Fontys en mag je binnenkort afstuderen? En kun je hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Jouw scriptiecoach heeft al meerdere studenten van Fontys en Avans begeleidt. O.a. voor de richtingen Communicatie, media en vormgeving, Economie en marketing en Onderwijs.

Wil jij ook een sparringpartner waarmee je zowel op inhoud als structuur en proces zaken kunt afstemmen? Jouw scriptiecoach kan je inhoudelijk helpen bij vragen zoals ‘Hoe pas ik het Business Model Canvas toe voor mijn scriptie?’. Of ‘Hoe moet het strategisch marketingplan eruit zien?’. Maar ook met inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld positioneren, de customer journey en communicatie kun je terecht bij Jouw scriptiecoach.

Op locatie en online

Bij Jouw scriptiecoach is scriptiebegeleiding online of op locatie mogelijk. Bij online begeleiding plannen we een telefonische intake waarbij we bespreken waar je tegenaan loopt. Vervolgens stuur je jouw documenten toe en wordt je gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze leest je documenten door en geeft feedback en commentaar in het document. Aansluitend plant jouw scriptiebegeleider via Skype of telefonisch een vervolgafspraak. Hierbij neem je de feedback in het document door. Op deze manier maak je op een efficiënte wijze grote vorderingen. Waardoor je nog sneller afstudeert.

Voor begeleiding op locatie spreekt Jouw scriptiecoach vaak af op de campus in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. Maar uiteraard kunnen we in overleg ook op een andere locatie afspreken.  Uiteraard is een combinatie van online begeleiding met begeleiding op locatie ook altijd mogelijk. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. We bepalen dan in overleg hoe Jouw scriptiecoach je het beste kan helpen met je hulpvraag.

Met welke vragen kan ik terecht bij jouw scriptiecoach?

Jouw scriptiecoach kan je helpen bij je onderzoeksvoorstelscriptie of herkansing. Als je  commerciële economiemarketingcommunicatieeconomiecommunicatie & multimedia design, media, journalistiek, HR, facilitair management of toerisme studeert, ben je bij Jouw scriptiecoach aan het juiste adres.

Gratis adviesgesprek

Jouw scriptiecoach kan je helpen bij het opleveren van een  scriptie die aansluit bij de door jouw opleiding gestelde eisen. En die bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Je opdrachtgever kan na het afronden van je onderzoek en scriptietraject concreet met jouw aanbevelingen vanuit je scriptie aan de slag. Vraag dus direct jouw gratis adviesgesprek aan en hoor hoe Jouw scriptiecoach jou kan helpen!

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen