Scriptiebegeleiding in Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven

Studeer, woon of werk je in Den Bosch, Tilburg, Breda of Eindhoven en ga je binnenkort afstuderen? En kun je hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken? Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. En dat doen we zowel online als op locatie door bijna heel Nederland. Zo kun je bij ons o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Wij bieden begeleiding wanneer je moeite hebt om te beginnen aan je scriptie. Of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Ook als je een steuntje in de rug zoekt van iemand met kennis van zaken, kun je bij Jouw scriptiecoach terecht voor scriptiebegeleiding. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij de voorbereiding van je verdediging.

Daarnaast kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. En ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld beperkt gehoor, kunnen wij je helpen om af te studeren. En loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Jouw scriptiecoach biedt ook scriptiebegeleiding op locatie in Breda, Den Bosch, Tilburg en Einhoven. Daarnaast begeleiden wij ook online studenten. En uiteraard is ook een combinatie mogelijk van online en begeleiding op locatie.

Op locatie en online

Bij Jouw scriptiecoach is scriptiebegeleiding online of op locatie mogelijk. Bij online begeleiding plannen we een telefonische intake waarbij we bespreken waar je tegenaan loopt. Vervolgens stuur je jouw documenten toe en wordt je gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze leest je documenten door en geeft feedback en commentaar in het document. Aansluitend plant jouw scriptiebegeleider via Skype of telefonisch een vervolgafspraak. Hierbij neem je de feedback in het document door. Op deze manier maak je op een efficiënte wijze grote vorderingen. Waardoor je nog sneller afstudeert.

Voor begeleiding op locatie spreekt Jouw scriptiecoach vaak af op de campus in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. Maar uiteraard kunnen we in overleg ook op een andere locatie afspreken.  Uiteraard is een combinatie van online begeleiding met begeleiding op locatie ook altijd mogelijk. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. We bepalen dan in overleg hoe Jouw scriptiecoach je het beste kan helpen met je hulpvraag.

Gratis adviesgesprek

Jouw scriptiecoach kan je helpen bij het opleveren van een  scriptie die aansluit bij de door jouw opleiding gestelde eisen. En die bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Je opdrachtgever kan na het afronden van je onderzoek en scriptietraject concreet met jouw aanbevelingen vanuit je scriptie aan de slag. Vraag dus direct jouw gratis adviesgesprek aan en hoor hoe Jouw scriptiecoach jou kan helpen!

Direct hulp online of op locatie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.