Scriptiebegeleiding in Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven

Studeer je aan de Avans Hogeschool, Tilburg University, NHTV of bij Fontys en mag je binnenkort afstuderen? En kun je hierbij een steuntje in de rug gebruiken?

Jouw scriptiecoach begeleidt veel HBO en WO studenten en is gespecialiseerd in marketingdigitalcommunicatieonlineNIMA BNIMA C en media. Hiervoor werkt Jouw scriptiecoach samen met verschillende scriptiebegeleiders die allemaal expert zijn binnen hun vakgebied.

Daardoor kan Jouw scriptiecoach je helpen bij o.a. de volgende opleidingen: Accountancy, MBA, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, BedrijfseconomieCommunicatieCommunication & Multimedia design en Communicatiesystemen. Maar ook voor Digital, Marketing NIMA B en C, Media, Journalistiek, HRM en Facility Management kun je bij ons terecht. En uiteraard ook voor Vrijetijdsmanagement, NIMA B Communicatie, Hotel Management, Small Business & Retail Management, verschillende Lerarenopleidingen (Pabo) en Marketing.

Daarnaast hebben onze scriptiebegeleiders kennis en ervaring met o.a. het Business Model Canvas, de Value Proposition Canvas, de Customer Journey, Design Thinking en Service Design. Ook kun je bij Jouw scriptiecoach terecht voor hulp bij je kwalitatieve of kwantitatieve analyse, wij hebben een tweetal experts die je hierbij goed kunnen helpen en die zijn gespecialiseerd in o.a. SPSS en STATA.

Op locatie en online

Bij Jouw scriptiecoach is scriptiebegeleiding online of op locatie mogelijk. Bij online begeleiding plannen we een telefonische intake waarbij we bespreken waar je tegenaan loopt. Vervolgens stuur je jouw documenten toe en wordt je gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze leest je documenten door en geeft feedback en commentaar in het document. Aansluitend plant jouw scriptiebegeleider via Skype of telefonisch een vervolgafspraak. Hierbij neem je de feedback in het document door. Op deze manier maak je op een efficiënte wijze grote vorderingen. Waardoor je nog sneller afstudeert.

Voor begeleiding op locatie spreekt Jouw scriptiecoach vaak af op de campus in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. Maar uiteraard kunnen we in overleg ook op een andere locatie afspreken.  Uiteraard is een combinatie van online begeleiding met begeleiding op locatie ook altijd mogelijk. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. We bepalen dan in overleg hoe Jouw scriptiecoach je het beste kan helpen met je hulpvraag.

Gratis adviesgesprek

Jouw scriptiecoach kan je helpen bij het opleveren van een  scriptie die aansluit bij de door jouw opleiding gestelde eisen. En die bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Je opdrachtgever kan na het afronden van je onderzoek en scriptietraject concreet met jouw aanbevelingen vanuit je scriptie aan de slag. Vraag dus direct jouw gratis adviesgesprek aan en hoor hoe Jouw scriptiecoach jou kan helpen!

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen