Scriptiebegeleiding in Arnhem en Nijmegen

Studeer jij aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)? En mag je binnenkort beginnen met afstuderen? Jouw scriptiecoach heeft al veel studenten geholpen van de Radboud Universiteit en Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) met hun scriptie.

Voor ieder onderwerp een expert

Jouw scriptiecoach kan je helpen bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie, paper of herkansing. Daarnaast kun je terecht bij Jouw scriptiecoach met inhoudelijke vragen. Zoals welke theorie of modellen je het beste kunt toepassen voor het door jou gekozen onderwerp.

Jouw scriptiecoach begeleidt veel HBO en WO studenten en is gespecialiseerd in marketingdigitalcommunicatieonlineNIMA BNIMA C en media. Hiervoor werkt Jouw scriptiecoach samen met verschillende scriptiebegeleiders die allemaal expert zijn binnen hun vakgebied.

Daardoor kan Jouw scriptiecoach je helpen bij o.a. de volgende opleidingen: Accountancy, MBA, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, BedrijfseconomieCommunicatieCommunication & Multimedia design en Communicatiesystemen. Maar ook voor Digital, Marketing NIMA B en C, Media, Journalistiek, HRM en Facility Management kun je bij ons terecht. En uiteraard ook voor Vrijetijdsmanagement, NIMA B Communicatie, Hotel Management, Small Business & Retail Management, verschillende Lerarenopleidingen (Pabo) en Marketing.

Daarnaast hebben onze scriptiebegeleiders kennis en ervaring met o.a. het Business Model Canvas, de Value Proposition Canvas, de Customer Journey, Design Thinking en Service Design. Ook kun je bij Jouw scriptiecoach terecht voor hulp bij je kwalitatieve of kwantitatieve analyse, wij hebben een tweetal experts die je hierbij goed kunnen helpen en die zijn gespecialiseerd in o.a. SPSS en STATA.

Op locatie en online

Bij Jouw scriptiecoach is scriptiebegeleiding online of op locatie mogelijk. Bij online begeleiding plannen we een telefonische intake waarbij we bespreken waar je tegenaan loopt. Vervolgens stuur je Jouw scriptiecoach je documenten toe. Vervolgens wordt je gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze leest je documenten door en geeft feedback en commentaar in het document. Aansluitend plant jouw scriptiebegeleider een vervolgafspraak via Skype of telefonisch. Hierbij neem je de feedback in het document door. Op deze manier maak je op een efficiënte wijze grote vorderingen. Waardoor je nog sneller afstudeert.

Voor begeleiding op locatie spreekt Jouw scriptiecoach vaak af op de campus in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. Maar uiteraard kunnen we in overleg ook op een andere locatie afspreken. Uiteraard is een combinatie van online begeleiding met begeleiding op locatie ook altijd mogelijk. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. We bepalen dan in overleg hoe Jouw scriptiecoach je het beste kan helpen met je hulpvraag.

In Arnhem en Nijmegen werkt Jouw scriptiecoach voor begeleiding op locatie samen met lokale scriptiebegeleiders.

Gratis adviesgesprek

Vaak is het schrijven van de scriptie het laatste loodje. Tegelijk kan het schrijven van een scriptie een lastige klus zijn. Jouw scriptiecoach geeft praktische scriptiehulp en helpt je hierbij. Het maakt niet uit in welke fase je zit. Of je nu nog moet beginnen en hulp wilt bij je onderzoeksvoorstel of je scriptie. Voor al je vragen is Jouw scriptiecoach jouw sparringpartner.

Wil jij ook een sparringpartner waarmee je zowel op inhoud als structuur en proces zaken kunt afstemmen? Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen