Scriptiebegeleiding in Amsterdam

Het is zover. Je mag afstuderen en beginnen aan je onderzoeksvoorstel, scriptie of paper. En hierbij kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Jouw scriptiecoach geeft scriptiehulp aan HBO en WO studenten van A tot Z en is gespecialiseerd in marketingdigitalcommunicatieonlineNIMA BNIMA C en media. En voor data analyse werkt jouw scriptiecoach samen met gespecialiseerde scriptiebegeleiders.

Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op locatie in Amsterdam en online. Als scriptiebegeleider heeft Jouw scriptiecoach al veel studenten geholpen van o.a. Hogeschool InHolland, Hogeschool van Amsterdam (HvA), de Vrije Universiteit (VU) en Hogeschool TIO.

Online scriptiehulp

Jouw scriptiecoach kan je op locatie in Amsterdam begeleiden bij je scriptie. En als je meer interesse hebt in scriptiebegeleiding online? Ook dat kan!  Jouw scriptiecoach biedt online scriptiehulp in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype.

Samen bekijken we wat het beste past bij jouw vraagstuk en wensen. Wat vaststaat is dat je bij Jouw scriptiecoach ondersteuning krijgt bij je vragen op het moment dat jij dat wilt. Daarom werkt Jouw scriptiecoach ook in compacte tijdsblokken van 10 minuten.  De verbruikte tijd wordt bijgehouden en afgeboekt van je aangekochte saldo. Daarmee is online scriptiebegeleiding efficiënt. En ideaal ook voor korte vragen tussendoor, zodat je snel verder kunt werken.

Scriptiebegeleiding op locatie in Amsterdam

In Amsterdam geeft Jouw scriptiecoach scriptiebegeleiding op verschillende locaties. Voor studenten die reizen met het openbaar vervoer spreken we meestal af bij de OBA (openbare bibliotheek Amsterdam). Afspreken in de bibliotheek is ideaal. Na de scriptiebegeleiding kun je direct verder werken aan je scriptie. Daarnaast is de bibliotheek ook op zaterdag geopend. En je kunt ook gedurende de vakantie daar rustig doorwerken aan je scriptie.

Wanneer je met de auto komt is café Wissekerke in Amsterdam Sloterdijk een plek waar Jouw scriptiecoach vaak scriptiebegeleiding geeft. Wil je toch liever scriptiebegeleiding op een andere locatie in Amsterdam? Ook dat kan. Neem hiervoor contact op met Jouw scriptiecoach.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen