Thymen Ballering

Thymen Ballering, de scriptiebegeleider voor Rechten, Geschiedenis, Bestuurskunde, Organisatiekunde, Politicologieen internationale business studies.Thymen Ballering is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Thymen een universitaire studie BA International Studies gevolgd aan de Universiteit van Leiden. Gedurende zijn studie aan de Universiteit van Leiden heeft Thymen als uitwisselingsstudent aan de Universiteit van Hongkong gestudeerd.  Na zijn studie aan de Universiteit van Leiden heeft hij aan de University of Oxford zijn Graad/titel MSc Global Governance and Diplomacy behaald.

Thymen heeft zichzelf gespecialiseerd in internationale politieke en culturele vraagstukken. Thymen beschikt dan ook over de vaardigheden om de meest uiteenlopende beleidskwesties en diverse structuren van internationaal bestuur en diplomatie – op internationaal, nationaal en sub-statelijk niveau te kunnen onderzoeken. Bovendien heeft Thymen een echte talenknobbel; hij spreekt en schrijft Chinees, Duits, Engels en Frans. En uiteraard is hij ook goed in de Nederlandse taal, zodat hij je ook kan helpen om je scriptie taalkundig goed op orde te krijgen.

Waar kan Thymen Ballering jou bij helpen?

Thymen kan jou bij veel verschillende onderwerpen helpen zoals Rechten, Geschiedenis, Bestuurskunde, Organisatiekunde, Onderwijs, Filosofie, Politicologie, area studies, regiostudies en internationale business studies. Ook kan Thymen je helpen bij je kwalitatieve onderzoek.

Gedurende zijn eigen afstudeerperiodes heeft Thymen vaak gemerkt dat studenten vastlopen bij het afbakenen van het onderwerp. Vaak krijg je als student al een concrete opdracht mee, maar wat is nu exact het probleem binnen de organisatie en hoe draagt jouw scriptie bij aan het oplossen van het probleem? Welke kennis mist binnen de organisatie om het probleem op te lossen. Thymen denkt hierin graag met je mee en helpt je dit scherp te krijgen. Daarnaast kan hij je ook helpen met literatuuronderzoek en het opzetten van je kwalitatieve onderzoek.

Scriptiehulp: online en op locatie

Thymen Ballering helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Den Haag. Je maakt zelf met Thymen afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Rechten (internationaal/humanitair recht), Geschiedenis, Bestuurskunde, Organisatiekunde, Onderwijs, Filosofie, Politicologie en International business studies en kwalitatief onderzoek.