Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof, jouw scriptiebegeleider als je een opleiding richting communicatie, marketing, bedrijfskunde, HRM, onderwijs of een sociaal wetenschappelijke studie volgt.Rohaa Langenhof is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zelf heeft Rohaa een PhD behaald aan de universiteit te Groningen in de richting evolutionaire gedragsbiologie, waarbij ze ook bachelor en master studenten geholpen heeft bij het schrijven van de scriptie. In het dagelijks leven heeft Rohaa een eigen praktijk waarbij ze cursussen geeft in zelfontwikkeling, advies geeft en mensen begeleidt die kampen met een zware emotionele situatie in hun leven.

Waar kan Rohaa Langenhof je mee helpen?

Je kunt terecht bij Rohaa Langenhof als je bijvoorbeeld communicatie, marketing, bedrijfskunde, HRM, onderwijs of een sociaal wetenschappelijke studie (zoals Social Work, SPD, SPH, MWD) volgt, maar ook voor veel andere studies.

Rohaa kan je helpen bij alle onderdelen van je scriptie. Van het komen tot een goede probleemanalyse tot het interpreteren van resultaten of het aanbrengen van structuur en de rode draad en academisch schrijven. Rohaa helpt je in het hele proces van A tot Z. Rohaa helpt je ook vooruit als je jouw onderzoek moet opzetten en je enquêtes moet ontwikkelen. Ook bij vragen over hoe je zorgt dat je kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksresultaten valide en betrouwbaar zijn is Rohaa jouw steun en toeverlaat.

Rohaa helpt je ook vooruit als je jouw onderzoek moet opzetten en je enquêtes moet ontwikkelen. Ook bij vragen over hoe je zorgt dat je kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksresultaten valide en betrouwbaar zijn is Rohaa jouw steun en toeverlaat. Bovendien is Rohaa gespecialiseerd in het begeleiden van studenten met dyslexie, ADD, faalangst, stress of studenten die langstudeerder zijn of die een achterstand hebben opgelopen. Begeleiding is mogelijk in zowel het Nederlands als Engels.

Scriptiehulp: online en op locatie

Rohaa Langenhof geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in Groningen. Je maakt zelf afspraken met Rohaa hierover.

Kies je voor online begeleiding, dan kies je feitelijk voor de meest efficiënte manier van scriptiebegeleiding. Rohaa werkt in een online omgeving waar ze samen met jou gaat werken in je document. Hiervoor upload je jouw documenten en maak je een afspraak met haar en dan gaan jullie samen aan de slag. Vaak is dit heel efficiënt. Rohaa hoeft van te voren geen documenten door te nemen en doordat jullie samen in je document gaan werken kan Rohaa je ook echt begeleiden op je zwakkere punten. Voor de eerste sessie heb je vaak 1,5-2u nodig en daarna kun je vaak alweer zelf verder werken. Deze werkwijze is ideaal, zeker ook als je moet herkansen, je loopt gezamenlijk door waar het ‘fout’ gaat en kunt vervolgens meteen bespreken hoe je jouw document dan moet aanpassen.

Expertises

Onderzoeksmethoden, onderzoeksontwerp, theoretisch onderzoek, academisch schrijven, onderwijs, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, enquêtes opzetten, ontwikkelingsbiologie, evolutionaire biologie, gedragsbiologie, statistiek en SPSS.