Nima Madzjubi

Scriptiebegeleider NIma Madzjubi

Nima Madzjubi begeleidt HBO, master en universitaire studenten die starten of bezig zijn met hun scriptie. Nima heeft zelf zijn bachelor Psychologie behaald. Daardoor heeft hij veel ervaring met het neerzetten van de juiste onderzoeksmethodologie en het uitvoeren van statistisch onderzoek. Aansluitend heeft Nima zijn master Cognitive AI afgerond. Volg je wetenschapsgeschiedenis en/of wetenschapssociologie, dan kan Nima je hier ook goed bij helpen.

Waar kan Nima Madzjubi jou bij helpen?

Nima kan je helpen als je een onderzoeksvoorstel of scriptie gaat schrijven voor de opleidingen Social Work, Toegepaste Psychologie, Fysiotherapie en verschillende opleidingen binnen het onderwijsdomein.

Nima heeft verder veel kennis van het neerzetten van je onderzoeksmethodologie en kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Zo helpt hij je met het bepalen van de juiste variabelen die je mee kunt nemen in je onderzoek en kan hij je ook helpen met de analyse van je resultaten zodat je bruikbare conclusies en aanbevelingen kunt opleveren. Ook is Nima gespecialiseerd in literatuur en bronnenonderzoek.

Als je last hebt van dyslexie of faalangst, dan houdt Nima Madzjubi daar ook rekening mee. Nima werkt vaak aan de hand van een planning waarbij jullie onderling de deadlines vaststellen. Hiermee wordt afstuderen vaak een stuk beter behapbaar en behoudt jij als student ook de rode draad.

Nima Madzjubi helpt jou online via Skype

Nima Madzjubi begeleidt studenten voornamelijk online. Als je begeleiding wilt bij kwantitatief onderzoek (SPSS) kan dit ook prima online via Skype omdat je jouw scherm kunt delen. Hoe de begeleiding plaats zal vinden wordt in overleg met Nima en jou afgestemd en is mede afhankelijk van jouw kennis en ervaring met statistiek en data analyse.

Expertises

WO sociale wetenschappen: sociologie, antropologie, psychologie, onderwijskunde, pedagogiek, master en bachelor en WO/HBO gezondheidswetenschappen: fysiotherapie, verpleegkunde, met name als het gaat om kwalitatief onderzoek en literatuuronderzoek (systematic review).