Nima Madzjubi

Scriptiebegeleider NIma MadzjubiNima Madzjubi begeleidt HBO, master en universitaire studenten die starten of bezig zijn met hun scriptie. Nima heeft een bachelor Psychologie met grote componenten in methodologie en statistiek. Daarnaast heeft hij een master Cognitive AI. Dankzij zijn master thesis is Nima gespecialiseerd geraakt in wetenschapsgeschiedenis en wetenschapssociologie.

Waar kan Nima jou bij helpen?

Nima kan jou helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses (SPSS), maar ook bij praktijkonderzoek en literatuuronderzoek. Als je een opleiding Social Work doet of je juist meer in het Psychologie, Fysiotherapie of Onderwijs domein begeeft, ben je bij Nima aan het juiste adres voor scriptiebegeleiding.

Hierbij kijkt Nima niet alleen naar je afstudeeronderwerp, maar ook naar de persoon achter de student. Als je bijvoorbeeld last hebt van dyslexie of faalangst, dan houdt Nima daar rekening mee. Nima werkt vaak aan de hand van een planning waarbij jullie onderling de deadlines vaststellen. Hiermee wordt afstuderen vaak een stuk beter behapbaar en behoudt jij als student ook de rode draad.

Begeleiding online of op locatie

Nima begeleidt studenten voornamelijk online. Als je begeleiding wilt bij kwantitatief onderzoek (SPSS) kan dit ook prima online. Dit wordt in overleg afgestemd en is mede afhankelijk van jouw kennis en ervaring met statistiek en data analyse.

Expertises

WO sociale wetenschappen: sociologie, antropologie, psychologie, onderwijskunde, pedagogiek, master en bachelor en WO/HBO gezondheidswetenschappen: fysiotherapie, verpleegkunde, met name als het gaat om kwalitatief onderzoek en literatuuronderzoek (systematic review).