Drs. Marike ten Thij

Scriptiebegeleider Marike ten ThijMarike ten Thij is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zelf heeft zij haar Master Communicatiewetenschappen afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) Marike heeft veel werkervaring opgedaan in het marketing- en communicatiewerkveld, zowel nationaal als internationaal. Op dit moment is Marike, naast haar werkzaamheden als scriptiebegeleider, werkzaam bij een HBO opleiding als docent Marketing, studiecoach en stagecoördinator.

Waar kan Marike ten Thij jou bij helpen?

Marike heeft een brede achtergrond en kan je helpen bij veel verschillende onderwerpen zoals Marketing, Communicatie, Media, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management, Management Economie en Recht (MER en Small Business & Retail Management. Als studiecoach kan zij je ook helpen bij specifieke vraagstukken, bijvoorbeeld als je je motivatie kwijt bent en een duwtje in de goede richting nodig hebt of juist met het opstellen van een heldere planning zodat je weer overzicht krijgt.

Wat je vraag ook is, Marike helpt je op weg. Zo kun je met haar sparren over een goed onderwerp en hoe je dit kunt afbakenen. Of juist hoe je het probleem van de opdrachtgever concreet maakt en laat aansluiten bij je hoofd- en deelvragen. Daarnaast kan ze jou ook helpen bij jouw literatuuronderzoek, onderzoeksmethodologie en het conceptueel model. Een mooie bonus is dat Marike zeer goed is in Engels, wat dus heel handig is als je een internationale studie volgt!

Ook hulp bij een check op taal, kromme zinnen en lay-out

Marike is afgestudeerd in de Communicatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft jarenlange ervaring met het schrijven en redigeren van teksten. Dit heeft zij gedaan voor diverse bedrijven en organisaties.  Ben je klaar met het schrijven van je scriptie en wil je jouw scriptie laten nakijken op taal-en spelfouten? Dan is zij de scriptiebegeleider die je hierbij gaat helpen. Zij kijkt jouw scriptie grondig na. Binnen een week ontvang je van haar twee versies terug van het nagekeken document. In de eerste versie is te zien wat er is gewijzigd en kun je zelf kiezen welke wijzigingen je wil accepteren. In de tweede ‘schone’ versie zijn alle wijzigingen al doorgevoerd. Daarnaast ontvang je een document met algemene feedback.

Scriptiehulp: online of op locatie

Marike begeleidt studenten zowel online als op locatie. Op locatie kun je met haar afspreken in Zwolle, Deventer en Hengelo.

Expertises

Marketing, Communicatie, Media, Positionering, Merkstrategie, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Onderwijs (Pabo, lerarenopleiding), Management, Productmanagement, Public Relations, Public Affairs of Talen. Ze kan je ook helpen bij een Engelstalige thesis.