Marguérite van der Laan

Scriptiebegeleider Marguérite van der LaanMarguérite van der Laan is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Marquérite een opleiding Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit Utrecht waar ze is afgestudeerd als Meester in de Rechten. Haar expertises zijn Nederlands Recht en Internationaal Recht.

Daarnaast heeft Marguérite ook veel ervaring in het onderwijs en in projectmanagement, facilitaire zaken, secretariële ondersteuning en office management. Marguérite goed in taal en kan ook jouw onderzoeksvoorstel of scriptie controleren en nalezen op rode draad, taal en spelling.

Waar kan Marguérite jou bij helpen?

Marguérite helpt jou wanneer je Rechten, SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening), Bestuurskunde, Office Management, Lerarenopleiding, Facilitair Management of HRM studeert. Haar expertises zijn Nederlands Recht en Internationaal Recht. Daarnaast kan Marguérite je ook helpen bij het uitvoeren van literatuuronderzoek en het schrijven van een wetenschappelijk onderbouwd paper of artikel. Bovendien is Marguérite coach wat betekent dat ze je ook kan helpen als je last hebt van uitstelgedrag, gebrek aan motivatie om af te studeren, perfectionisme, overspannenheid of burn-out verschijnselen, stress, concentratieproblemen of faalangst.

Scriptiehulp: online en op locatie

Marguérite helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Utrecht en omgeving. Je maakt zelf met Marguérite afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Rechten (Nederlands Recht en Internationaal Recht), SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening), Bestuurskunde, Office Management, Lerarenopleiding, Facilitair Management en HRM/ HR.

Wil je direct scriptiehulp van Marguérite?

Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is koppelen we je meteen met jouw scriptiebegeleider en kun je aan samen aan de slag.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.