Maarten Lems

Maarten Lems is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Maarten de HEAO Commerciële Economie afgerond, aangevuld met verschillende cursussen en opleidingen in marketing. Zo heeft hij o.a. aan de Erasmus Universiteit een leergang Bedrijfskunde gevolgd en heeft Maarten ook zijn Marketing NIMA C diploma behaald.

Maarten is van huis uit een doorgewinterde marketeer. Zo heeft Maarten ruim 13 jaar in loondienst in verschillende marketingfuncties bij diverse bedrijven gewerkt (o.a. Vendex en KPMG). Als interim manager heeft Maarten meerdere marketingklussen gedaan bij o.a. Rabobank en verschillende OV-bedrijven. Tegenwoordig heeft Maarten zijn eigen marketing consultancy bureau en helpt hij bedrijven met verschillende marketingvraagstukken. Daarnaast helpt hij studenten die een Marketing NIMA B of Marketing NIMA C opleiding volgen en een marketingplan gaan schrijven. Ook is Maarten werkzaam als marketingdocent bij NCOI. Hierdoor heeft Maarten niet alleen veel kennis van marketing, maar begrijpt hij ook voor welke uitdaging jij staat als je een marketingscriptie of marketingplan gaat schrijven.

Waar kan Maarten Lems jou bij helpen?

Maarten heeft een brede achtergrond en kan je helpen bij veel verschillende onderwerpen zoals Marketing, Communicatie, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management en Management Economie en Recht (MER). En ook als je Hotel en Hospitality Management of Small Business & Retail Management studeert en hulp wilt bij je marketingscriptie of marketingplan, ben je bij hem aan het goede adres. Maarten zijn expertise is B2B marketing, maar ook van B2C marketing weet hij veel. Daarnaast biedt Maarten ook ondersteuning bij het schrijven van het NIMA Marketing B of C marketingplan. En ook als je NIMA B Communicatie studeert en een communicatieplan gaat schrijven, ben je bij Maarten aan het juiste adres.

Maarten vindt het leuk om met jou samen te kijken hoe je het probleem van jouw opdrachtgever gaat oplossen. Welke onderzoeksmethode kies je en welke modellen ga je gebruiken. Hij heeft ruime ervaring met de nieuwste businessmodellen en kan je ook inhoudelijk helpen bij het toepassen van deze modellen in jouw strategie. Daarnaast helpt Maarten ook universitaire en MBA studenten die een onderwerp hebben gekozen en moeite hebben het onderwerp scherp te krijgen en goed af te bakenen. Door te sparren stuurt Maarten jou de juiste richting op, zodat je vervolgens met een afgebakend onderwerp de juiste literatuur kunt verzamelen.

Scriptiehulp: online en op locatie

Maarten Lems helpt studenten online en op locatie. Op locatie kun je terecht in Beusichem (tussen Utrecht en Den Bosch). Je maakt zelf met Maarten afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

(Online) Marketing, Communicatie, Media, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management, Management Economie en Recht (MER), Hotel en Hospitality Management, Small Business & Retail Management, NIMA Marketing B en C, NIMA Communicatie.