Konnie Huijers

Konnie Huijers is een ervaren coach en scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Konnie aan de Universiteit Utrecht Nederlandse taal en letterkunde gestudeerd met als bijvak Organisatiepsychologie. Ze heeft zich vervolgens gespecialiseerd in coaching, training en het HR domein.

Vanuit haar eigen consultancy en trainingsbureau helpt Konnie bedrijven met verschillende HRM vraagstukken, veranderingstrajecten en ondernemersvraagstukken. Daarnaast heeft Konnie als trainer ervaring met persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Ook heeft Konnie  ervaring met systemisch werken, hiervoor heeft zij Systeemdynamiek in organisaties bij het Bert Hellinger Instituut doorlopen.

Waar kan Konnie jou bij helpen?

Konnie heeft veel ervaring binnen het HRM domein, zowel vanuit de medewerker gezien als vanuit het management. Vanuit haar werkervaring en eigen achtergrond kan ze jou bijvoorbeeld helpen als je een proces gaat analyseren of verbeteren. Maar ze kan je ook helpen als je bijvoorbeeld een communicatieplan gaat schrijven of als je een beoordelingsmethodiek of systeem moet inrichten. Konnie kan met jou meedenken vanuit het proces en ook hoe je zaken implementeert.

Daarnaast heeft ze veel ervaring met Veranderingsmanagement en communicatie. Tot slot heeft Konnie een echte taalknobbel en kan ze ook helpen als je Nederlandse taal of letterkunde studeert. Vanwege haar achtergrond als coach en trainer kan Konnie jou ook helpen als je een functiebeperking of leerprobleem ervaart zoals faalangst en andere leerproblemen.  Konnie gelooft dat Ieder individu talenten heeft en vindt het leuk om dat bij studenten te ontdekken. Dat doet ze op een nuchtere, toegewijde, speelse en indien nodig, scherpe manier.

Scriptiehulp: online en op locatie

Konnie helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Den Haag. Je maakt zelf met Konnie afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

HRM, Faalangst, Leerproblemen, Veranderingsmanagement, Communicatie, Nederlandse taal en letterkunde, Ondernemerschap, Leiderschap, Sociale Wetenschappen.