Joost van der Horst

Scriptiebegeleider Joost van der Horst, de scriptiebegeleider voor Veranderingsmanagement, Communicatie, Coaching, Onderwijs, Onderwijskunde, Communicatie, Ondernemerschap, Leiderschap of (Toegepaste) Psychologie.Joost van der Horst is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing, zowel op HBO als WO niveau. Zelf heeft Joost Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft hij ook zijn eerstegraadsbevoegdheid gehaald als leraar Economie. Vanuit zijn eigen bijlesbureau geeft Joost studenten bijles en daarnaast is Joost in het dagelijks leven actief als docent. Tot slot helpt Joost organisaties die vastzitten weer in beweging te krijgen en coacht hij ook professionals met verschillende persoonlijke en zakelijke vraagstukken.

Joost heeft veel ervaring binnen het Onderwijs, Economie, Coaching en Verandermanagement. Daardoor kan hij je helpen als je studeert in het HRM domein en iets met communicatie of verandermanagement gaat doen. Ook als je een scriptie schrijft over leiderschap of managementstijlen kan hij je goed op weg helpen. Maar ook als je een scriptie schrijft voor het onderwijs zoals Pabo of een andere lerarenopleiding helpt Joost je verder.

Waar kan Joost van der Horst jou bij helpen?

Joost vindt het leuk om samen met jou te zoeken naar de vraag achter de vraag. Hij helpt je jouw onderwerp goed af te bakenen en concreet te maken zodat je vervolgens niet meer verzand in informatie. Behalve het concreet afbakenen biedt Joost jou structuur en helpt hij je met hoe je zaken het beste op papier kunt zetten. Uiteraard moet je zelf wel schrijven, maar met concrete tips en handvatten is het vervolgens wel helder wat je waar moet schrijven. En ook waarom het zo essentieel is dat je dit op deze manier ook zo opschrijft.

Scriptiehulp: online en op locatie

Joost van der Horst helpt studenten als scriptiebegeleider zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Amsterdam en Monnickendam Je maakt zelf met Joost afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Veranderingmanagement, Onderwijs, Onderwijskunde, Economie, Communicatie, HRM, Ondernemerschap, Leiderschap en Psychologie.