John de Wissel

Scriptiebegeleider John de Wissel, de scriptiebegeleider voor (Online) Marketing, Communicatie, Commerciële economie, Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management, Management Economie en Recht (MER), Small Business & Retail Management en NIMA Marketing B.John de Wissel is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft John een studie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht met afstudeerrichting marketing en sales.

Vanuit zijn eigen organisatieadviesbureau adviseert John de Wissel organisaties over marketing en strategievraagstukken en is als interim manager werkzaam. John heeft ruime werkervaring in marketing en sales en heeft dit opgedaan binnen de bouw en constructiebranche, zowel nationaal als internationaal.

Waar kan John de Wissel jou bij helpen?

John de Wissel is een echte coach en kan je helpen bij veel verschillende onderwerpen zoals Marketing, Communicatie, Commerciële economie, Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management, Management Economie en Recht (MER en Small Business & Retail Management. Daarnaast kan John je ook helpen als je een marketingplan schrijft voor het NIMA.

John vindt het leuk om met jouw samen te onderzoeken wat nu echt het probleem is achter de vraag van jouw opdrachtgever. Daarnaast kan John je helpen met het scherp krijgen van je onderzoeksvraag en ondersteund hij je zowel inhoudelijk als op de rode draad en structuur. Wat je vraag ook is, John helpt jou je scriptie op tijd af te ronden!

Scriptiehulp: online en op locatie

John de Wissel helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Utrecht of Gouda en omgeving. Je maakt zelf met John afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

(Online) Marketing, Communicatie, Commerciële economie, Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management, Management Economie en Recht (MER), Small Business & Retail Management en NIMA Marketing B.