Hans Peter Hertzberger

Hans Peter Hertzberger, de scriptiebegeleider die je helpt als je Rechten, Verzekeringen, Finance, Accountancy, MBA, Inkoop en Projectmanagemen studeert.Hans Peter Hertzberger is een ervaren scriptiebegeleider die veel ervaring heeft met het HBO-onderwijs als docent en afstudeerbegeleider. Vanuit zijn eigen adviesbureau adviseert hij bedrijven bij vraagstukken op het snijvlak van rechten, risico en inkoop, waarbij hij zowel de analyse en het advies kan uitvoeren als de uiteindelijke implementatie.

Hans Peter heeft Rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Utrecht en vervolgens zijn Master in Business Finance aan de Erasmus Universiteit behaald. Ook heeft Hans Peter verschillende aanvullende opleidingen afgerond waaronder Prince (Projectmanagement), is hij opgeleid tot Mediator en heeft zich gespecialiseerd in Risicomanagement, Schadeverzekeringen en Herverzekeringen.

Waar kan Hans Peter Hertzberger jou bij helpen?

Hans Peter Hertzberger heeft een brede achtergrond en kan je helpen bij veel verschillende onderwerpen zoals Rechten, Verzekeringen, Finance, Logistiek, MBA, Inkoop en Projectmanagement. Hans Peter helpt jou om je onderzoeksvraag scherp te krijgen en kan je ondersteunen bij je literatuur- en bronnenonderzoek. Ook kan hij je helpen bij het bepalen van de juiste onderzoeksmethode en je hoofd- en deelvragen. Maar ook als je bent vastgelopen in je onderzoek of scriptie of moet herkansen helpt Hans Peter je weer vooruit door de rode draad terug te brengen in je document.

Scriptiehulp: online en op locatie

Hans Peter Hertzberger helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Haarlem, Heemstede en Hoofddorp. Je maakt met Hans Peter zelf afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Rechten, Finance, Verzekeringen, Logistiek, MBA, Inkoop, Projectmanagement, Risicoanalyse en kwalitatief en kwantitatief onderzoek.