Fleur Kossen

Scriptiebegeleider Fleur KossenFleur Kossen is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Fleur verschillende opleidingen als jurist gevolgd, zo heeft ze haar Master Strafrecht afgerond bij de Radboud Universiteit en heeft ze onlangs ook haar Master Fiscaal Recht succesvol afgerond aan Nyenrode Universiteit. Daarnaast heeft Fleur verschillende opleidingen gevolgd o.a. Advocatuur.

Fleur is dan ook een doorgewinterde jurist die jou kan helpen bij een juridische scriptie op structuur en de rode draad. Daarnaast heeft Fleur affiniteit met politiek en kan ze jou ook helpen als je Bestuurskunde of Politicologie studeert.

Waar kan Fleur jou bij helpen?

Fleur helpt jou wanneer je Rechten, SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening), Bestuurskunde of Politicologie studeert. Haar expertises zijn Strafrecht en Fiscaal recht. Daarnaast kan Fleur je ook helpen bij het uitvoeren van literatuuronderzoek en het schrijven van een wetenschappelijk onderbouwd paper of artikel.

Scriptiehulp: online en op locatie

Fleur helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Nijmegen of Arnhem. Je maakt zelf met Fleur  afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Wil je direct scriptiehulp van Fleur?

Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.