Daan Sauren

Daan Sauren is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Daan Sauren een HBO-opleiding marketing gevolgd en heeft vervolgens een master politieke filosofie afgerond aan de Radboud Universiteit. Hij begeleidt al meerdere jaren studenten vanuit de opleidingen marketing, filosofie, SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening) en Rechten.

Als docent heeft hij aan verschillende groepen lesgegeven, onder meer binnen het voortgezet onderwijs en op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Door zijn jarenlange werkervaring als scriptiebegeleider en docent beschikt Daan Sauren over een brede, vakoverstijgende kennisbasis en over goede didactische vaardigheden.

Waar kan Daan Sauren jou bij helpen?

Daan helpt jou wanneer je aan het afstuderen bent binnen de sociale wetenschappen, met name binnen de onderwijskunde, filosofie, pedagogiek, sociologie of politieke wetenschappen. Ook heeft hij een marketingachtergrond en ervaring met het begeleiden van studenten Marketing, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie en Management. Daarnaast helpt Daan ook bij Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD), Marketing en andere vormen van kwalitatief onderzoek, zowel op WO als op HBO-niveau.

Daan Sauren vindt het leuk om zich korte tijd te verdiepen in complexe onderwerpen.  Zijn kracht zit vooral in het analyseren van praktijkproblemen, het maken van een vertaalslag naar goede vragen en het zoeken van kwalitatief goede antwoorden. Daarnaast kan hij ook prima helpen bij het maken een rode draad in een tekst, met name door te kijken naar de alineaopbouw.

Scriptiehulp: online en op locatie

Daan Sauren helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Nijmegen of Arnhem. Je maakt zelf met Daan  afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Social work, MWD, SJD, onderwijskunde, filosofie, pedagogiek, marketing, commerciële economie, bedrijfseconomie en management, rechten, sociologie en politieke wetenschappen.