Daan Sauren

Daan Sauren is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Daan een HBO-opleiding marketing gevolgd en heeft vervolgens een master politieke filosofie afgerond aan de Radboud Universiteit. Hij begeleidt al meerdere jaren studenten vanuit de opleidingen marketing, filosofie, SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening) en Rechten.

Als docent heeft hij aan verschillende groepen lesgegeven, onder meer binnen het voortgezet onderwijs en op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Door zijn jarenlange werkervaring als scriptiebegeleider als docent beschikt hij over een brede, vakoverstijgende kennisbasis en over goede didactische vaardigheden.

Waar kan Daan jou bij helpen?

Daan helpt jou wanneer je aan het afstuderen bent binnen de sociale wetenschappen, met name binnen de onderwijskunde, filosofie, pedagogiek, sociologie of politieke wetenschappen. Ook heeft hij een marketingachtergrond en ervaring met het begeleiden van studenten Marketing, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie en Management. Daarnaast helpt Daan ook bij Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD), Marketing en andere vormen van kwalitatief onderzoek, zowel op WO als op HBO-niveau.

Daan vindt het leuk om zich korte tijd te verdiepen in complexe onderwerpen.  Zijn kracht zit vooral in het analyseren van praktijkproblemen, het maken van een vertaalslag naar goede vragen en het zoeken van kwalitatief goede antwoorden. Daarnaast kan hij ook prima helpen bij het maken een rode draad in een tekst, met name door te kijken naar de alineaopbouw.

Scriptiehulp: online en op locatie

Daan helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Nijmegen of Arnhem. Je maakt zelf met Daan  afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Social work, MWD, SJD, onderwijskunde, filosofie, pedagogiek, marketing, commerciële economie, bedrijfseconomie en management, rechten, sociologie en politieke wetenschappen. 

Wil je direct scriptiehulp van Daan?

Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.