Ad van Eck

Ad van Eck is jouw scriptiebegeleider als je hulp zoekt bij Pedagogiek, Lerarenopleiding (PABO, Nederlands), Onderwijskunde en Onderwijswetenschappen.Ad van Eck is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing, zowel op HBO als WO niveau. Zelf heeft Ad de pedagogische academie gevolgd en dat later aangevuld met de schoolleidersopleiding en de master onderwijswetenschappen. Ad is ruim 30 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs, waarbij hij zowel als leerkracht en als leidinggevende heeft gewerkt. Tegenwoordig werkt Ad als docent aan de Open Universiteit en begeleidt hij studenten bij verschillende modules van de master onderwijswetenschappen.

Waar kan Ad van Eck jou bij helpen?

Ad helpt je van het begin tot het einde met je scriptie. Als je gaat beginnen en je loopt vast op een geschikt onderwerp spart Ad met jou om een goede invalshoek te vinden voor een geschikt onderwerp. Vervolgens kan Ad ook met je sparren voor geschikte literatuur of hoe je de onderzoeksmethode opzet. Ad heeft zelf veel ervaring met het ontwerpen van interventies en weet dus heel goed welke theorie je hiervoor kunt gebruiken en ook hoe je deze interventie kunt ontwerpen terwijl je zelf voor de klas staat (want dat is toch vaak het geval). Ook helpt Ad je met hoe je zaken het beste op papier kunt zetten. Uiteraard moet je zelf wel schrijven, maar met concrete tips en handvatten heb je meteen de juiste structuur om een goede scriptie te schrijven.

Scriptiehulp: online en op locatie

Ad van Eck helpt studenten als scriptiebegeleider zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Amersfoort en omgeving. Je maakt zelf met Ad afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Pedagogiek, Lerenopleidingen (PABO, Nederlands, Wereldoriëntatie), Onderwijskunde en Onderwijswetenschappen (met als specialisaties ontwerpen van onderwijs, toetsbeleid, kwaliteit van onderwijs en didactiek).