Scriptiebegeleider Nima Madjzubi

Nima begeleidt HBO en universitaire studenten en kan je als student helpen als je moet beginnen met afstuderen, maar ook als je moet herkansen. Als scriptiebegeleider kan Nima je helpen bij het vaststellen van de juiste onderzoeksvraag tot hoe je je onderzoek daadwerkelijk kan gaan vormgeven. Maar ook welke methode het beste bij je afstudeeronderwerp past en hoe je de analyse moet voltooien. Hierbij kun je bij Nima terecht voor zowel kwantitatief, kwalitatief als praktijkgericht onderzoek.

Nima is zelf afgestudeerd in bachelor Psychologie met grote componenten in methodologie en statistiek, en in master Cognitive AI. Door en na zijn master thesis is Nima gespecialiseerd geraakt in wetenschapsgeschiedenis en wetenschapssociologie.

Waar kan Nima jou bij helpen?

Nima kan jou helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses (SPSS), maar ook bij praktijkonderzoek en literatuuronderzoek. Als je een opleiding Social Work doet of je juist meer in het Psychologie, Fysiotherapie of Onderwijs domein begeeft, ben je bij Nima aan het juiste adres voor scriptiebegeleiding.

Hierbij kijkt Nima niet alleen naar je afstudeeronderwerp, maar ook naar de persoon achter de student. Als je bijvoorbeeld last hebt van dyslexie of faalangst, dan houdt Nima daar ook rekening mee. Nima werkt vaak aan de hand van een planning waarbij jullie onderling de deadlines vaststellen. Hiermee wordt afstuderen vaak een stuk beter behapbaar en behoudt jij als student ook de rode draad.

Begeleiding online of op locatie

Nima geeft online begeleiding en begeleiding op locatie. Als je begeleiding wilt bij kwantitatief onderzoek (SPSS) kan dit zowel op locatie als online. Dit is ook mede afhankelijk van jouw kennis en ervaring met statistiek en data analyse. Op locatie begeleidt Nima in Utrecht of in Amsterdam, veelal bij de campus van de UvA.

Wil je scriptiebegeleiding van Nima? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met Jouw scriptiecoach op.

Direct hulp bij je onderzoek? 

Scriptiebegeleider Nima Madzjubi
Gratis adviesgesprek aanvragen

Direct op zoek bij hulp bij kwalitatief of kwantitatief onderzoek?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je op zoek bent naar bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses (SPSS), maar ook bij praktijkonderzoek en literatuuronderzoek. Onze scriptiebegeleider Nima kan je hierbij zeker helpen en het adviesgesprek is altijd gratis.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.