Lester van der Pluijm, Statistiek (SPSS) en onderzoek

Expertises: Kwantitatief onderzoek, data analyse, statistiek (SPSS) en verwerking van je onderzoeksresultaten.

Lester van der Pluijm

Lester van der Pluijm is cum laude afgestudeerd in de sociologie (MSc) en heeft daarnaast ook zijn onderzoeksmaster logica en argumentatie (MA) afgerond. Daarnaast heeft Lester ruime ervaring met SPSS als wetenschappelijk beleidsonderzoeker. Lester kan jou daarom helpen bij je kwantitatieve data-analyses in SPSS en het rapporteren van de onderzoeksresultaten in je scriptie.

Waar kan Lester jou bij helpen?

Heb je een complexe SPSS vraag? Of loop jij vast bij het structureren van je data? Vindt het lastig te bepalen welke data analyses relevant zijn voor jouw onderzoek? Dan is Lester dé scriptiebegeleider die bij jou past. Lester kan je helpen met het structureren van je data en bekijkt samen met jou welke analyses relevant zijn voor jouw onderzoek. Ook kan Lester je begeleiden bij het uitvoeren van deze analyses en verwerken van de resultaten, zodat je deze goed kunt onderbouwen in je scriptie. En als je op zoek bent naar bij een opfrisbeurt van je SPSS kennis, ook dan kan Lester je helpen.

Begeleiding op locatie in Utrecht en Den Bosch

Omdat het fijn is om direct met je data aan de slag te gaan is scriptiebegeleiding op locatie ideaal. Lester biedt scriptiebegeleiding aan in Utrecht, Amersfoort of Den Bosch. Wil jij ook hulp bij het verwerken van je onderzoeksresultaten? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met Jouw scriptiecoach op.

Direct hulp bij je data analyse? 

Scriptiebegeleider Lester van der Pluijm
Gratis adviesgesprek aanvragen

Direct hulp bij je data analyse of verwerken van je resultaten?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je op zoek bent naar hulp bij kwantitatieve data-analyses in SPSS en het rapporteren van de onderzoeksresultaten in je scriptie. Onze scriptiebegeleider Lester kan je helpen als je je resultaten nog moet verwerken, maar ook als je moet herkansen. Het adviesgesprek is altijd gratis.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.