Lester van der Pluijm, Statistiek (SPSS) en onderzoek

Lester is cum laude afgestudeerd in de sociologie (MSc) en heeft daarnaast ook zijn onderzoeksmaster logica en argumentatie (MA) afgerond. Daarnaast heeft Lester ruime ervaring met SPSS als wetenschappelijk beleidsonderzoeker. Lester kan jou daarom helpen bij je kwantitatieve data-analyses in SPSS en het rapporteren van de onderzoeksresultaten in je scriptie.

Waar kan Lester jou bij helpen?

Lester kan jou helpen met het structureren van je data en in samenspraak bepalen welke analyses relevant zijn. Daarnaast kan Lester je ook begeleiden bij het uitvoeren van de analyses en kijken hoe je de resultaten kunt interpreteren. Ook als je vastloopt bij jouw onderzoeksresultaten of je wilt een goede opfrisser hoe je met SPSS je onderzoek kunt invoeren en analyseren, dan ben je bij Lester aan het juiste adres.

Begeleiding op locatie

Lester kan je helpen als je gaat starten, maar ook als je al begonnen bent met je scriptie of als je moet herkansen. Omdat je meestal direct met je data aan de slag gaat, spreekt Lester altijd af op locatie. Scriptiebegeleiding van Lester  is mogelijk in Utrecht, Amersfoort of Den Bosch. Wil jij ook hulp bij je onderzoeksresultaten en het verwerken hiervan? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met Jouw scriptiecoach op.

Direct hulp bij je data analyse? 

Scriptiebegeleider Lester van der Pluijm
Gratis adviesgesprek aanvragen

Direct hulp bij je data analyse of verwerken van je resultaten?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je op zoek bent naar hulp bij kwantitatieve data-analyses in SPSS en het rapporteren van de onderzoeksresultaten in je scriptie. Onze scriptiebegeleider Lester kan je helpen als je je resultaten nog moet verwerken, maar ook als je moet herkansen. Het adviesgesprek is altijd gratis.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.