Scriptiebegeleider Hilma van Slooten

Expertises: Marketing, Communicatie, Design Thinking, Business Canvas Model, Value Proposition, Digital, Social Media, Digital en Online

Hilma van Slooten

Hilma van Slooten is een ervaren scriptiebegeleider die HBO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van de scriptie of een herkansing.

Als ervaren marketeer beschikt Hilma over veel kennis van strategische (online) marketing, campagnes en productontwikkeling. Daarbij werkt ze met de nieuwste innovatietechnieken zoals het Business Model Canvas en de Waardepropositie (Value Proposition Canvas). Hilma is zelf afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en heeft daarnaast bij Beeckesteijn Business School haar Digital opleiding gedaan. Ook is Hilma onlangs gecertificeerd als Design Thinker en kan ze meedenken bij service design onderwerpen.

Waar kan Hilma jou mee helpen?

Als scriptiebegeleider kan Hilma je helpen als je Commerciële Economie of Communicatie studeert en een (strategisch) marketingplan moet schrijven. Of als je een (strategisch) communicatieplan of online marketingplan gaat schrijven. Hilma kan je ook helpen als je aan de slag wilt met het Business Model Canvas of het Value Proposition Canvas. En mocht je aan de slag willen met service design, dan is Hilma ook de scriptiebegeleider die je hierbij het beste kan helpen.

Hilma helpt je bij het tot de kern komen van je scriptie. Ze is kritisch en stelt graag scherpe vragen, zodat jij het helder krijgt en aan de slag kan met je scriptie.

Direct hulp bij je scriptie? 

Scriptiebegeleider Hilma van Slooten
Gratis adviesgesprek aanvragen

Direct hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing nodig?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je op zoek bent naar hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. En specifiek als je vastloopt op bijvoorbeeld je (strategisch) marketingplan, communicatieplan of online marketingplan. Of bij de toepassing van het Business Model Canvas of de Value Proposition Canvas. Onze scriptiebegeleider Hilma kan je helpen met al deze vraagstukken.  En het adviesgesprek is altijd gratis.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.