Scriptiebegeleider Harry Steenkamp

Harry Steenkamp is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van de scriptie of een herkansing. Ook kan hij je helpen bij jouw Marketing Nima B en Marketing Nima C marketingplan.

Harry is als econoom afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Vanuit zijn Consultancy bureau geeft hij bedrijven marketingadviezen en helpt hij startende ondernemers bij het opzetten van hun onderneming. Daarnaast helpt hij ondernemers bij specifieke vraagstukken zoals bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername of reorganisatie. Harry beschikt over veel ervaring met de MKB sector en neemt daardoor een breed pallet aan praktijkkennis mee.

Als scriptiebegeleider kun je bij hem terecht als je Bedrijfseconomie, Marketing, Commerciële Economie of Communicatie studeert. Harry kan je helpen met het kiezen van een goed onderwerp voor jouw onderzoek of scriptie en met name het goed afbakenen van de probleemstelling, zodat je niet verzandt in informatie. Maar ook voor het formuleren van de hoofd- en deelvragen, het literatuuronderzoek,  het theoretisch kader of de onderzoeksmethode kun je bij hem terecht. Daarnaast kan Harry je ook helpen met financiële vraagstukken en data analyses met SPSS of STATA.  Wat je vraag ook is, je kunt bij Harry terecht voor complete scriptiebegeleiding van A tot Z, zowel bij het schrijfproces als op structuur en inhoud.

Harry haalt zijn uitdaging uit het samen met jou scherp krijgen van de probleemstelling. Wat wil jouw opdrachtgever? Wat is de vraag achter de vraag? Waar zit de echte pijn bij het onderwerp? Zijn grootste voldoening haalt hij uit het feit dat jij slaagt met een mooi cijfer.

Harry geeft zowel online/telefonisch begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Direct hulp bij je scriptie? 

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp
Gratis adviesgesprek aanvragen

Direct hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of het verwerken van je resultaten?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je op zoek bent naar hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing. Of bij begeleiding in SPSS en STATA voor het analyseren en verwerken van de onderzoeksresultaten in je scriptie. Onze scriptiebegeleider Harry kan je helpen als je hulp nodig hebt bij o.a. je marketingplan of communicatieplan. Het adviesgesprek is altijd gratis.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.