Scriptiebegeleider Harry Steenkamp

Expertises: Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Marketing, Bedrijfskunde, Communicatie, NIMA Marketing B, NIMA Marketing C, NIMA Communicatie, SPSS en STATA

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, WO, Master en MBA studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Zelf heeft Harry een studie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) waar hij als  econoom is afgestudeerd. Vanuit zijn Consultancy bureau geeft hij bedrijven marketingadviezen en helpt hij startende ondernemers bij het opzetten van hun onderneming. Daarnaast helpt hij ondernemers bij specifieke vraagstukken zoals bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername of reorganisatie. Harry beschikt over veel ervaring in de MKB sector en neemt daardoor een breed pallet aan praktijkkennis mee.

Waar kan Harry jou bij helpen?

Als student kun je bij Harry terecht als je Bedrijfseconomie, Marketing, Commerciële Economie of Communicatie studeert. Daarnaast biedt Harry ook ondersteuning bij het schrijven van een Nima B en Marketing Nima C marketingplan.

Harry haalt zijn uitdaging uit het samen met jou scherp krijgen van de probleemstelling. Wat wil jouw opdrachtgever? Wat is de vraag achter de vraag? Waar zit de echte pijn bij het onderwerp? Daarnaast kan Harry je helpen bij het formuleren van de hoofd- en deelvragen. Zo weet je welke informatie je moet gaan verzamelen voor welk gedeelte van je scriptie. Naast hulp bij je probleemstelling en hoofd- en deelvragen biedt Harry ook ondersteuning bij het literatuuronderzoek, het theoretisch kader en de onderzoeksmethode van je scriptie. Daarnaast kan Harry je ook helpen met financiële vraagstukken, kwalitatief en kwantitatief onderzoek en data analyses met SPSS of STATA. Wat je vraag ook is, je kunt bij Harry terecht voor complete scriptiebegeleiding van A tot Z, zowel bij het schrijfproces als op structuur en inhoud.

Scriptiehulp: online en op locatie

Harry geeft zowel online/telefonisch begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Direct hulp bij je scriptie? 

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp
Gratis adviesgesprek aanvragen

Direct hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of het verwerken van je resultaten?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je op zoek bent naar hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing. Of bij begeleiding in SPSS en STATA voor het analyseren en verwerken van de onderzoeksresultaten in je scriptie. Onze scriptiebegeleider Harry kan je helpen als je hulp nodig hebt bij o.a. je marketingplan of communicatieplan. Het adviesgesprek is altijd gratis.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.