Scriptiecheck op taal, spelling en lay-out

Ben je klaar met het schrijven van je scriptie en wil je jouw scriptie laten nakijken op taal-en spelfouten? Ook dat is mogelijk bij Jouw scriptiecoach! Bij ons kun jij je scriptie laten nakijken op taal, structuur, rode draad, APA of lay-out. Daarnaast kun je jouw scriptie ook laten nakijken op academisch taalgebruik. Wij verbeteren fouten direct in je document en daarnaast geven we jou concrete feedback waar je echt iets aan hebt. Wij kijken zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties na. Is je scriptie lang of gaat het om veel pagina’s, houd er dan wel rekening mee dat een tekstcorrectie een aantal dagen in beslag kan nemen.

Hoe werkt het?

Het nakijken van jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie op spelling, taal en rode draad werkt heel eenvoudig! Je vraagt via het formulier onderaan deze pagina direct jouw gratis offerte aan, hierbij kun je ook meteen de documenten uploaden die we voor je na moeten kijken. Aan de hand van het aantal woorden kunnen wij snel een inschatting maken van de kosten voor het nakijken van jouw scriptie. Je ontvangt via mail een prijsopgave voor het nakijken van jouw document en we laten je meteen weten wanneer je het document nagekeken en wel tegemoet kunt zien. Als je akkoord gaat met ons voorstel kun je direct jouw bestelling afrekenen. Vervolgens gaat onze scriptiebegeleider Marike aan de slag met jouw documenten. Uiterlijk binnen een week ontvang je twee versies terug van het nagekeken document. In de eerste versie is te zien wat er is gewijzigd en kun je zelf kiezen welke wijzigingen je wil accepteren. In de tweede ‘schone’ versie zijn alle wijzigingen al doorgevoerd. Daarnaast ontvang je een document met algemene feedback.

Tarieven voor nakijken op spelling en taal

Gemiddeld is een scriptie tussen de 7.000 en 20.000 woorden lang. Je opleiding geeft je meestal aan hoeveel woorden je scriptie maximaal mag bevatten. Dit is vaak exclusief bijlagen. Bij Jouw scriptiecoach betaal je het vaste voordelige tarief van €0,010 per woord. Je ontvangt van ons vooraf een vaste prijs voor het nakijken van jouw document. Onze tarieven voor het nakijken zijn overigens ook vrijgesteld van btw.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Verder werkt het aanvragen van een offerte heel eenvoudig, je upload jouw document (scriptie, paper, wetenschappelijk artikel, adviesrapport, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak) dat je nagekeken wilt hebben. Wij geven je vervolgens door wat de prijs is voor correctie en wanneer je het document nagekeken en wel terug kunt verwachten. Vervolgens kun je online jouw betaling afronden en na ontvangst van jouw betaling gaat onze corrector direct voor je aan de slag.

Wil je jouw scriptie laten controleren op spelling en taal?

Vul dan hieronder je gegevens in om contact met ons op te nemen. We zullen je een vrijblijvende opgave doen voor het controleren van jouw scriptie op taal, spelling, kromme zinnen en lay-out.

Aanvraag offerte nakijkservice

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, odt, rtf.
    Hier kun je het document uploaden dat je nagekeken wilt hebben, wij zijn bekend met de beoordelingseisen van jouw opleiding.

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.