Thymen Ballering

Thymen Ballering

Thymen Ballering is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Thymen een universitaire studie BA International Studies gevolgd aan de Universiteit van Leiden. Gedurende zijn studie aan de Universiteit van Leiden heeft Thymen als uitwisselingsstudent aan de Universiteit van Hongkong gestudeerd. Na zijn studie aan de Universiteit van Leiden heeft hij aan de University of Oxford zijn Graad/titel MSc Global Governance and Diplomacy behaald.

Thymen heeft zichzelf gespecialiseerd in internationale politieke en culturele vraagstukken. Thymen beschikt dan ook over de vaardigheden om de meest uiteenlopende beleidskwesties en diverse structuren van internationaal bestuur en diplomatie – op internationaal, nationaal en sub-statelijk niveau te kunnen onderzoeken. Bovendien heeft Thymen een echte talenknobbel; hij spreekt en schrijft Chinees, Duits, Engels en Frans. En uiteraard is hij ook goed in de Nederlandse taal, zodat hij je ook kan helpen om je scriptie taalkundig goed op orde te krijgen.

Waar kan Thymen Ballering mee helpen?

Thymen Ballering kan jou bij veel verschillende onderwerpen helpen zoals Rechten, Geschiedenis, Bestuurskunde, Organisatiekunde, Onderwijs, Filosofie, Politicologie, area studies, regiostudies en internationale business studies. Ook kan Thymen je helpen bij je kwalitatieve onderzoek.

Gedurende zijn eigen afstudeerperiodes heeft Thymen vaak gemerkt dat studenten vastlopen bij het afbakenen van het onderwerp. Vaak krijg je als student al een concrete opdracht mee, maar wat is nu exact het probleem binnen de organisatie en hoe draagt jouw scriptie bij aan het oplossen van het probleem? Welke kennis mist binnen de organisatie om het probleem op te lossen. Thymen denkt hierin graag met je mee en helpt je dit scherp te krijgen. Daarnaast kan hij je ook helpen met literatuuronderzoek en het opzetten van je kwalitatieve onderzoek.

Scriptiehulp: online en op locatie

Thymen Ballering geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Thymen Ballering regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises


In deel één van onze blogserie kon je al lezen wat het nut van literatuur- en bronnenonderzoek is. In dit deel gaan we in op hoe je het literatuur- en bronnenonderzoek kunt uitvoeren.

Hoe doe ik literatuur- en ander bronnenonderzoek?

In deze blog geven we je tips voor het uitvoeren van het literatuur- en bronnenonderzoek en hoe je relevante bronnen zoekt en vindt die je kunt gebruiken.

Lees verder...

Wat is het nut en doel van literatuuronderzoek?

Het scheelt je een hoop verwarring en frustratie door onderscheid te maken tussen ‘het zoeken naar literatuur’, en ‘het doen van literatuuronderzoek’. Dit is niet hetzelfde. Het zoeken naar literatuur gaat over het vinden van relevante bronnen. Een literatuuronderzoek is een systematische, grondige zoektocht naar alle soorten literatuur (bijvoorbeeld boeken, peer-reviewed artikelen, enz.) binnen een...

Lees verder...
Het doen van literatuur of ander bronnenonderzoek is een flinke klus waar veel studenten bij het schrijven van hun scriptie tegen opzien. Check deze tips!

Tips bij literatuur en bronnenonderzoek

Het doen van literatuur of ander bronnenonderzoek is een flinke klus waar veel studenten bij het schrijven van hun scriptie tegen opzien. Het blijf echter een belangrijk onderdeel van iedere scriptie. Geen zorgen; je bent niet de enige!

Lees verder...