Sander Abbes

Sander Abbes

Sander Abbes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Hij heeft zelf Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) afgerond. Daarnaast heeft Sander ook zijn Marketing NIMA C en Online Marketing diploma behaald. En verder heeft Sander de Post HBO opleiding Content strategie & Inbound Marketing aan de Business School Utrecht afgerond.

Vanuit zijn Consultancy bureau geeft Sander organisaties marketingadvies. Ook helpt hij organisaties op interim basis met specifieke marketing- en communicatievraagstukken. Hierbij adviseert Sander hoe zij hun marketingcommunicatie vorm kunnen geven. Of hoe ze een content strategie kunnen opzetten. Maar ook hoe ze de customer journey in kaart brengen en deze kunnen optimaliseren. Daarmee is Sander een doorgewinterde professional die jou vanuit zijn praktijkervaring kan helpen bij al je marketing, communicatie en online vraagstukken.

Waar kan Sander Abbes mee helpen?

Sander Abbes kan je als scriptiebegeleider helpen bij o.a. de volgende opleidingen: Communicatiewetenschappen, Bedrijfseconomie, International Business Studies, Europese Studies, Marketing, Commerciële Economie, Online marketing en Digital of Communicatie. Ook kan hij je helpen bij het schrijven van een Marketing Nima B en Marketing Nima C marketingplan.

Sander kan je helpen met het kiezen van een geschikt onderwerp wat aansluit bij de wensen van je opdrachtgever. Maar wat ook past bij je studie en de richtlijnen vanuit jouw opleiding. Daarnaast kan Sander jou helpen bij het formuleren van je hoofd- en deelvragen, welke modellen en theorieen je kunt toepassen en hoe je je onderzoek kunt vormgeven. Ook kan Sander je helpen bij academische onderwerpen met bijvoorbeeld het literatuuronderzoek en het vormgeven van een conceptueel model.

Scriptiehulp: online en op locatie

Sander geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Sander regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises