Rosan Bakker

Rosan Bakker

Rosan Bakker is een ervaren scriptiebegeleider die jou ondersteunt bij het gehele scriptieproces. Naast haar werk als scriptiebegeleider werkt zij als orthopedagoog in de (jeugd-)GGZ. Zij houdt zich hierbij bezig met de diagnostiek en behandeling van jongeren en (jong)volwassenen. Daarnaast coacht zij jeugdhulpverleners. Verder heeft zij in het verleden op de Hogeschool van Amsterdam (sociaal domein) gewerkt als onderzoeker en afstudeerdocent.

Waar kan Rosan Bakker jou mee helpen?

Bij jouw begeleiding kiest Rosan altijd voor maatwerk.

Het is jouw proces en ik ondersteun je graag waar dat mogelijk is. Het snel zien van de rode draad en de kern zit in mijn natuur. Dit maakt ook dat ik scherp ben op het vaststellen waar een proces vastloopt. Ik krijg er energie van om te weten dat ik iemand verder kan helpen bij het vinden van een heldere visie.

Rosan Bakker helpt je als je Social Work, Sociaal Juridische Dienstverlening, Pedagogiek, Pedagogische wetenschappen, Psychologie of Sociale Wetenschappen studeert. Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing? Heb je zoveel feedback gekregen dat je niet weet waar je moet beginnen en wil je hulp bij het ontrafelen van alle feedback? Of wil je dat Rosan meekijkt in de structuur en rode draad? Wat je hulpvraag ook is, Rosan staat voor je klaar.

Expertises