Ronald Jans

Ronald Jans

Onze scriptiebegeleider Ronald Jans (RM EMP MS) is een ervaren scriptiecoach die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Zelf heeft Ronald HEAO-CE gevolgd bij Fontys Hogeschool in Eindhoven. Vervolgens heeft hij ook zijn Marketing NIMA C behaald. Inmiddels is Ronald geregistreerd bij het NIMA als één van de 130 geaccrediteerde Register Marketeers/Expert Marketing Professionals.

Vanuit zijn eigen marketingadviesbureau adviseert Ronald organisaties over hoe ze als gevolg van de digitale transformatie kunnen blijven verbeteren en innoveren en daarmee vooruit kunnen blijven lopen op de concurrentie. Ronald adviseert hierbij op het snijvlak van strategie en marketing. Zijn expertise en werkervaring heeft Ronald opgedaan in consumentenproducten, business-to-business, retail, productieomgevingen en zakelijke dienstverlening. Daarnaast helpt Ronald startende ondernemers bij het opzetten van hun onderneming en begeleidt hij als businesscoach bedrijven met specifieke vraagstukken. Ook is Ronald mede-eigenaar van Studium Travel, dat gerichte studiereizen organiseert.

Waar kan Ronald Jans mee helpen?

Bij Ronald Jans kun je aankloppen als je hulp wilt bij je (strategisch) marketingplan, het ontwikkelen van een communicatiestrategie, positioneringsstrategie of merkstrategie. Ook helpt Ronald jou bij het schrijven van een online marketingplan. Daarnaast heeft Ronald veel ervaring met start-ups en scale-ups, dus ook als je een ondernemersplan moet schrijven ben je bij Ronald aan het juiste adres.

Door zijn werkervaring kan Ronald snel tot de kern komen en samen met jou een concrete aanleiding en afgebakende probleemstelling formuleren. Vervolgens kan Ronald je ook gerichte instructies geven hoe je jouw onderzoek kunt uitvoeren, welke theorie en modellen je het beste kunt selecteren en toepassen en hoe je heldere conclusies en scherpe adviezen kunt formuleren. Hierdoor kun jij snel meters maken en kun je in een relatief kort tijdsbestek afstuderen.

Ronald kan je ook helpen als je een NIMA Marketingplan moet schrijven op NIMA B of NIMA C niveau. Daarnaast heeft Ronald kennis van de bekende businessmodellen en methodes zoals bijvoorbeeld het Business Canvas Model, het Value Proposition Canvas en customer journey mapping.

Scriptiehulp: online en op locatie

Ronald geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Ronald regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises


Inmiddels heeft Jouw scriptiecoach al ruim 1500 studenten geholpen. Maar dat is uiteraard alleen mogelijk met een dedicated team scriptiebegeleiders! We stellen ze graag aan je voor. Ronald Jans stelt zich graag aan je voor.

In de picture: scriptiebegeleider Ronald Jans

Jouw Scriptiecoach helpt studenten om af te studeren. Je kunt bij ons terecht met vragen over je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of als je moet herkansen. Scriptiebegeleiding is mogelijk online of op locatie. En het adviesgesprek is altijd gratis. Inmiddels heeft Jouw Scriptiecoach al ruim 1500 studenten geholpen. Maar dat is uiteraard alleen mogelijk...

Lees verder...