Quint Haneveld

Quint Haneveld is een ervaren studentenbegeleider die hbo- en wo-studenten ondersteunt bij het afronden van hun scripties. Met ruime ervaring in het hbo-onderwijs weet hij goed wat studenten nodig hebben om tot de eindstreep te komen. Zelf heeft hij theologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit met extra interesse in religiewetenschappen, sociale wetenschappen en filosofie. Na een tussenpoos om een fintech-startup op te bouwen is hij de afgelopen jaren weer werkzaam in het onderwijs als docent/ studentenbegeleider bij o.a. de hbo lerarenopleidingen.

Waar kan Quint Haneveld jou mee helpen?

Quint helpt je bij het maken van een onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het nakijken van scripties en herkansingen. Hij weet de juiste vragen te stellen waardoor je weer gemotiveerd verder kan, je scriptie de juiste structuur te bieden en je taal naar een hoger niveau te tillen. Quint is analytisch sterk, heeft een persoonlijke stijl en geeft praktische feedback. Oog voor jou als persoon, maar ook wat is nodig om het te halen. Zoek je naar deze kwaliteiten, dan ben je met Quint bij de juiste persoon.

Quint Haneveld helpt jou inhoudelijk bij vakgebieden als theologie, filosofie en sociale wetenschappen, maar ook thema’s binnen het onderwijs zelf is iets waar hij je goed in kan begeleiden. Denk aan vakdidactiek, pedagogiek, diversiteit en inclusie etc.

Quint geeft alleen online begeleiding.

Expertises