Lisette Joziasse

Lisette Joziasse

Lisette Joziasse is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Lisette een studie Bedrijfseconomie met een specialisatie voor Marketing gevolgd aan de Erasmus Universiteit. Vervolgens heeft Lisette ook haar NIMA Communicatie behaald. Haar kennis van digital (online) marketing heeft ze opgedaan in de praktijk en door het volgen van een Postdoctorale opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap bij Beeckesteijn Business School.

In het dagelijks leven is Lisette werkzaam als Interim Manager en helpt zij organisaties met verschillende vraagstukken op het vlak van marketing, communicatie en productontwikkeling. Lisette heeft verder een klik met het onderwijs, ze geeft regelmatig gastcolleges bij het MBO en het HBO.

Waar kan Lisette Joziasse mee helpen?

Lisette Joziasse kan je helpen als je gaat beginnen met je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie. Maar ook als je bent vastgelopen of je moet herkansen helpt Lisette je weer op weg. Lisette heeft een brede achtergrond en kan je helpen bij veel verschillende onderwerpen zoals Marketing, Communicatie, Digital, Online, Media, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde en Management. Doordat Lisette als interim manager en voormalig partner van een marketingbureau veel ervaring heeft met uiteenlopende vraagstukken binnen verschillende branches kan ze je als geen ander helpen om je aanleiding en probleemstelling scherp te krijgen. Ook helpt Lisette je bij je literatuuronderzoek en onderzoeksmethodologie. Daarnaast is Lisette sterk in het structureren van informatie zodat je document logisch in elkaar steekt qua opbouw.

Scriptiehulp: online en op locatie

Lisette geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Lisette regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises