Lian Beijers

Lian Beijers

Loop je helemaal vast in je scriptie en zoek je hulp? Geen stress! Of het nou gaat om je voorstel, je plan van aanpak, een eerste poging of een herkansing, Lian Beijers kan je helpen om weer grip te krijgen op je schrijfproces. Zelf heeft Lian met veel plezier biologie en epidemiologie gestudeerd. Epidemiologie heeft trouwens verrassend weinig met virussen te maken, en gaat vooral over de samenhang tussen allerlei psychologische, biologische en sociale factoren en verschillende fysieke of mentale ziektes. Statistiek dus!

In 2021 heeft Lian haar promotieonderzoek over risicofactoren voor depressie succesvol afgerond. Daarna heeft ze het roer omgegooid, en na een jaar vrijwilligerswerk in een boeddhistisch klooster in Zuid-Frankrijk is ze op zoek gegaan naar mogelijkheden om op een concretere manier een positieve impact te maken voor andere mensen. Scriptiecoaching op professioneel niveau combineert haar passie voor data, schrijven, en mensen helpen, en was dus een logische volgende stap. Tijdens haar eigen studie was Lian Beijers altijd al een natuurlijk aanspreekpunt voor familie, vrienden en vrienden van vrienden die vastliepen in hun scriptie.  Nu is ze er helemaal klaar voor om ook jou over de eindstreep te helpen.

Naast scriptiecoaching kan Lian ook coachen bij depressie, neurodivergentie (autisme, ADHD, ADD, HSP).

Waar kan Lian Beijers jou mee helpen?

Als jij door de bomen het bos niet meer ziet kan Lian Beijers je helpen weer overzicht te krijgen en je scriptie succesvol af te ronden. Heb je last van faalangst of perfectionisme? Of heb je misschien ADHD en loop je vast in de hoeveelheid ideeën die je hebt? Ben je autistisch en loop je steeds tegen misverstanden aan met je docent? Of heb je een andere functiebeperking? Lian kan je helpen om je niet blind te staren op je problemen, maar te focussen op waar het eigenlijk allemaal om draait: een voldoende krijgen voor je scriptie. Met een overzichtelijk plan en een paar creatieve oplossingen helpt Lian jou om je scriptie tot een goed einde te brengen.

Het zou ook kunnen dat je eigenlijk al best tevreden bent, maar dat je je je scriptie graag naar een hoger niveau wil tillen omdat je hem zou willen publiceren in een wetenschappelijk tijdschrift, of omdat je in aanmerking wil komen voor een PhD positie. Lian heeft zelf een meerdere artikelen gepubliceerd in hoog aangeschreven wetenschappelijke tijdschriften en kan jou dus ook heel goed helpen de laatste puntjes op de i te zetten.

Lian Beijers begeleidt online zowel HBO als WO bachelorstudenten, maar ook studenten die een pre-master of master volgen. Vakinhoudelijk heeft Lian vooral affiniteit met onderwerpen die aan de bèta-kant liggen, of op gebied van gezondheidszorg en psychologie.

Daarnaast heeft Lian veel ervaring met het schrijven en uitvoeren van kwantitatieve analyseplannen. Met je statistiekproblemen ben je bij haar dus aan het juiste adres!
Ook heb je met Lian’s hulp ook je bronnenlijst binnen no time op orde. Ze werd zelf zò enthousiast van haar eerste kennismaking met citatiesoftware dat haar bachelorscriptie meer dan 200 citaties bevatte!

Tot slot is Lian een echte taalneuroot die veel plezier beleeft aan het zoeken naar spel- en spatiefouten in menukaarten of websiteteksten. Ze kan je dus ook helpen met gedetailleerde feedback op het gebied van taalgebruik en spelling in het Nederlands of Engels.

Expertises