Judith van Amerongen

Judith van Amerongen

Judith van Amerongen is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Judith haar master Nederlands Recht gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Haar expertises zijn bestuursrecht en strafrecht met een extra specialisatie in milieurecht. Haar werkervaring heeft Judith opgedaan in de praktijk bij verschillende juristenkantoren en daarnaast heeft zij voor verschillende overheidsorganisaties gewerkt. Judith van Amerongen is dan ook echt een doorgewinterde jurist die jou ook op weg kan helpen als je Bestuurskunde of Rechten studeert.

Waar kan Judith van Amerongen mee helpen?

Judith helpt jou wanneer je Rechten (Nederlands Recht, Bestuursrecht, Strafrecht en Milieurecht), SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening), Bestuurskunde of Onderwijskunde studeert. Daarnaast kan Judith je ook helpen bij het uitvoeren van literatuuronderzoek en het schrijven van een wetenschappelijk onderbouwd paper of artikel. Tot slot heeft Judith oog voor detail en gevoel voor taal waardoor ze je ook kan helpen jouw betoog goed op papier te krijgen. Ook kan Judith jouw onderzoeksvoorstel of scriptie controleren en nalezen op rode draad, taal en spelling.

Scriptiehulp: online en op locatie

Judith geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Judith regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises