Josefine Prinsen

Josefine Prinsen

Josefine Prinsen is de taaldeskundige van Jouw scriptiecoach en houdt zich vooral bezig met het corrigeren van taal en spelling van Engelstalige scripties. Zelf heeft Josefine bij Lessius Hogeschool Antwerpen een opleiding gevolgd voor vertaler/tolk (Frans en Spaans). Vervolgens heeft Josefine ook aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd waarbij ze haar opleiding proofreading and editing heeft afgerond. In Australie heeft Josefine haar graad behaald als Docent Engels. Op dit moment is Josefine, naast haar werkzaamheden als scriptiebegeleider, werkzaam bij een HBO opleiding als docent Engels.

Waar kan Josefine Prinsen mee helpen?

Josefine kan je helpen als je Engelstalige thesis gaat schrijven en echt ondersteuning wilt bij een goedlopend gestructureerd verhaal. Of als je zelf een bachelor of master volgt waarbij Taal centraal staat. Daarnaast kun je bij Josefine aankloppen als je een onderzoeksvoorstel of scriptie in het Engels gaat schrijven en een taalkundige check wilt op je document. Josefine kijkt jouw document na op taal, spelling en structuur. Binnen een week ontvang je van haar twee versies terug van het nagekeken document. In de eerste versie is te zien wat er is gewijzigd en kun je zelf kiezen welke wijzigingen je wil accepteren. In de tweede ‘schone’ versie zijn alle wijzigingen al doorgevoerd. Daarnaast ontvang je een document met algemene feedback.

Het laten nakijken van jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie op taal werkt heel eenvoudig. Je upload je documenten naar ons en krijgt direct een gratis offerte. Ook checken wij direct wanneer Josefine jouw document nagekeken kan hebben. Als je vervolgens de bestelling plaatst gaat Josefine Prinsen voor je aan de slag. Uiterlijk binnen een week ontvang je twee versies terug van het nagekeken document. In de eerste versie is te zien wat er is gewijzigd en kun je zelf kiezen welke wijzigingen je wilt accepteren. In de tweede ‘schone’ versie zijn alle wijzigingen al doorgevoerd. Daarnaast ontvang je een document met algemene feedback.

Scriptiehulp: online en op locatie

Josefine geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Josefine regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises