Birgit van Veghel

Birgit van Veghel

Birgit van Veghel is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel / plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Zelf behaalde Birgit haar Propedeuse Nederlandse Taal- en Letterkunde en haar Doctoraal Communicatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tot slot heeft Birgit zich met haar Postdoctorale Lerarenopleiding gespecialiseerd in het Onderwijs. Na enkele jaren in het bedrijfsleven, is Birgit nu werkzaam in het hoger onderwijs als docent en afstudeercoördinator.

Waar kan Birgit van Veghel mee helpen?

Birgit van Veghel helpt jou als je Communicatie, Bedrijfskunde (MER), Commerciële Economie of Human Resource Management studeert. Zij begeleidt je bij thema’s op het gebied van marketing, interne en externe communicatie, organisatieontwikkeling en (verander)management. Zij gaat ook graag met je aan de slag om de vraag achter de vraag van de opdrachtgever te achterhalen en zij kan je helpen zoeken naar een geschikt onderzoeksmodel. Daarnaast heeft Birgit ook expertise in de Nederlandse taal en in het structureren van informatie. Dus zoek je hulp op deze gebieden, dan is Birgit jouw scriptiebegeleider!

Scriptiehulp: online en op locatie

Birgit geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Birgit regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises