Anne Slotman

Anne Slotman

Anne Slotman heeft met haar bachelor Klinische en Gezondheidspsychologie en haar interdisciplinaire onderzoeksmaster Migration, Ethnic Relations and Multiculturalism (cum laude) een brede kennis op het gebied van de sociale wetenschappen en kwantitatief onderzoek.

Daarnaast is Anne als promovendus werkzaam geweest aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hier was Anne naast haar onderzoekstaken ook docent sociaal medische wetenschappen. Bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft Anne een groot aantal kwantitatieve onderzoeken uitgevoerd en papers geschreven. Hiervan zijn er meerdere gepubliceerd in gerenommeerde vakbladen. Na haar tijd als student en medewerker op de universiteit is zij zich gaan richten op het begeleidingsvak. Anne heeft dan ook ruime ervaring bij het begeleiden van bachelor en masterstudenten.

Waar kan Anne Slotman jou mee helpen?

Anne helpt met veel plezier zowel HBO- als WO-studenten die een sociale studie volgen zoals psychologie, sociologie en Social Work. Zij kan je helpen bij je onderzoeksopzet, de structuur en onderbouwing van hun scriptie, het verwoorden van ideeën en SPSS-analyses.

Scriptiehulp: online en op locatie

Anne geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Anne regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises