Scriptiebegeleiding online en op locatie

Jouw scriptiecoach geeft scriptiehulp van A tot Z en is gespecialiseerd in marketingdigitalcommunicatieonlineNIMA BNIMA C en media. En ook voor data analyse in SPSS en STATA werkt jouw scriptiecoach samen met gespecialiseerde scriptiebegeleiders. Bij Jouw scriptiecoach is ieder traject maatwerk. Je kunt daarom kiezen voor online scriptiebegeleiding of scriptiehulp op locatie.

Online scriptiebegeleiding

Bij online scriptiebegeleiding moet je denken aan telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Je krijgt ondersteuning bij je vragen op het moment dat jij dat wilt. Jouw scriptiecoach werkt in compacte tijdsblokken van 10 minuten. De verbruikte tijd wordt bijgehouden en afgeboekt van je aangekochte saldo. Online scriptiebegeleiding is daarmee efficiënt en ideaal, zo kun je ook voor korte vragen tussendoor terecht bij Jouw scriptiecoach. Wel zo makkelijk wanneer je weer snel verder wilt werken.

Uiteraard kun je online scriptiebegeleiding ook combineren met scriptiebegeleiding op locatie. Soms heb je gewoon een extra duwtje in de rug nodig en wil je daarbij gewoon graag met iemand face to face kunnen sparren.

Scriptiebegeleiding op locatie

Jouw scriptiecoach biedt ook scriptiebegeleiding op locatie in AmsterdamLeidenHaarlemDen HaagRotterdamUtrechtGroningenDen BoschBredaTilburg en Eindhoven. Mocht je gewenste locatie er niet bij staan, geen nood, stuur Jouw scriptiecoach dan zeker even een bericht. Vaak kunnen we in onderling overleg wel tot een goede oplossing komen. Zodat ook jij geholpen wordt met je scriptie en op tijd kunt afstuderen!

Amsterdam

In Amsterdam geeft Jouw scriptiecoach scriptiebegeleiding op verschillende locaties. Voor studenten die reizen met het openbaar vervoer spreken we meestal af bij de OBA (openbare bibliotheek Amsterdam). En als je met de auto komt is café Wissekerke in Amsterdam Sloterdijk een van de favoriete plaatsen.

Haarlem

In Haarlem geeft Jouw scriptiecoach scriptiebegeleiding op locatie in de stadsbibliotheek in Haarlem (Gasthuisstraat 32, 2011XP Haarlem). Als je vervolgens kiest voor scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach kun je in de bibliotheek rustig werken aan je scriptie.

Leiden

In Leiden geeft Jouw scriptiecoach scriptiebegeleiding op locatie in de vestigingen van de universiteitsbibliotheek. Uiteraard kunnen we ook altijd afspreken bij de campus van je opleiding.

Den Haag en Rotterdam

In Den Haag geeft Jouw scriptiecoach scriptiebegeleiding op locatie in de vestigingen van de bibliotheek Den Haag. In Rotterdam vindt de begeleiding meestal plaats in de buurt van Rotterdam Centraal. Uiteraard kunnen we ook altijd afspreken bij de campus van je opleiding.

Groningen

In Groningen spreekt Jouw scriptiecoach vaak op bij de campus zelf. Maar het is ook altijd mogelijk om ergens anders af te spreken, bijvoorbeeld bij het centraal station.

Arnhem en Nijmegen

In Arnhem en Nijmegen spreekt Jouw scriptiecoach vaak af op de campus. Maar we kunnen altijd in overleg op een andere locatie afspreken.

Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven

Voor begeleiding op locatie spreekt Jouw scriptiecoach vaak af op de campus in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. Maar uiteraard kunnen we in overleg ook op een andere locatie afspreken.  Uiteraard is een combinatie van online begeleiding met begeleiding op locatie ook altijd mogelijk.

Utrecht

Als je kiest voor begeleiding in Utrecht dan spreekt Jouw scriptiecoach hiervoor vaak op de campus zelf af. Een andere mogelijkheid is om af te spreken bij een Seats2Meet locatie. In Utrecht zit deze direct bij het centraal station.

Waarmee kan Jouw scriptiecoach je helpen?

Jouw scriptiecoach kan jou helpen bij verschillende vraagstukken. Zoals de keuze van je onderwerp, je onderzoeksvoorstel, je centrale vraag en bijbehorende deelvragen, de literatuur die je kunt gebruiken, kwalitatief of kwantitatief onderzoek en het verwerken, interpreteren en analyseren van je onderzoeksresultaten in SPSS of STATA. En ook als je moet herkansen ben je bij Jouw scriptiecoach aan het goede adres!

Ook voor Marketing NIMA B en NIMA C

Je kunt bij Jouw scriptiecoach aankloppen voor begeleiding bij je Marketing NIMA B of Marketing NIMA C marketingplan. Als mentor en coach is Jouw scriptiecoach goed op de hoogte van de scriptie eisen en competenties zoals deze gesteld worden door het NIMA. We zorgen dus dat je scriptie meteen in de juiste vorm gegoten wordt. Jouw scriptiecoach kan je helpen bij de volgende NIMA B opleidingen: NIMA B Digital, NIMA B Consumenten marketing (B2C), NIMA B Business marketing (B2B) en NIMA B Customer Insights Management (CIM).

Wil jij ook hulp bij je scriptie?

Jouw scriptiecoach begeleidt veel HBO en WO studenten en is gespecialiseerd in marketingdigitalcommunicatieonlineNIMA BNIMA C en media. Hiervoor werkt Jouw scriptiecoach samen met verschillende scriptiebegeleiders die allemaal expert zijn binnen hun vakgebied.

Daardoor kan Jouw scriptiecoach je helpen bij o.a. de volgende opleidingen: Accountancy, MBA, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, BedrijfseconomieCommunicatieCommunication & Multimedia design en Communicatiesystemen. Maar ook voor Digital, Marketing NIMA B en C, Media, Journalistiek, HRM en Facility Management kun je bij ons terecht. En uiteraard ook voor Vrijetijdsmanagement, NIMA B Communicatie, Hotel Management, Small Business & Retail Management, verschillende Lerarenopleidingen (Pabo) en Marketing.

Daarnaast hebben onze scriptiebegeleiders kennis en ervaring met o.a. het Business Model Canvas, de Value Proposition Canvas, de Customer Journey, Design Thinking en Service Design. Ook kun je bij Jouw scriptiecoach terecht voor hulp bij je kwalitatieve of kwantitatieve analyse, wij hebben meerdere experts die je hierbij goed kunnen helpen en die zijn gespecialiseerd in o.a. SPSS en STATA.

Staat je opleiding er niet bij? Geen probleem, stuur ons dan zeker een berichtje. Heb je direct hulp nodig of ben je benieuwd naar het aanbod van Jouw scriptiecoach? Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen